POSEIDON

Çalışkan
Merhabalar, yeni sistem topladım. Eski sistemden kalan RAM'leri takmak istedim. (Maksimum 2 günde eski PC'den yeniye taktım.) RAM markası Team T-Force Xtreem ARGB 2x8 CL16 3200MHz. RAM'in birini 2 slota da denedim çalışıyor, lakin diğeri 2 slotta da çalışmıyor, CPU ışığı yanıyor. Ama RAM ısınıyor ve ışığı çalışıyor. Anakart MSI A520 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramler tozdan dolayı bazen sorun yaratabiliyorlar, gözlük bezine benzer bir mikrofiber bezle üzerinden geçip çalıştırmayı deneyin, olmazsa alkollü bir bezle temizleyin.

d
Ramler tozdan dolayı bazen sorun yaratabiliyorlar, gözlük bezine benzer bir mikrofiber bezle üzerinden geçip çalıştırmayı deneyin, olmazsa alkollü bir bezle temizleyin.
Deneyip yazacağım, bir sorum daha vardı. Ekran kartı driveri ya da windows update yaparken yüklemenin yarısında görüntü gidiyor ve gelmiyor, sizce neden.

Bu sorunla daha önce karşılaşmadım ondan dolayı fikrim yok ama driver'ı indirip elle kurabilirsiniz.
Hallettim. Hdmı kablosunda sıkıntı var mış dp taktım sorun kalmadı lakin ses yok PC de hoparlörü algılamıyor high definition audio yazıyor sadece. Realtek mi kurmam lazım kuracaksam hangisini kuracağım. Son olarak ram çalışmadı sildim falan ama bozuldu sanırım. Ama ısınıyor ve ışığı yanıyor ayar mı var acaba biosta yeni kurdum çünkü çift slot var.

Hallettim. Hdmı kablosunda sıkıntı var mış dp taktım sorun kalmadı lakin ses yok PC de hoparlörü algılamıyor high definition audio yazıyor sadece. Realtek mi kurmam lazım kuracaksam hangisini kuracağım. Son olarak ram çalışmadı sildim falan ama bozuldu sanırım. Ama ısınıyor ve ışığı yanıyor ayar mı var acaba biosta yeni kurdum çünkü çift slot var.
Son çare olaraktan garantisi varsa garantisine gönderirsiniz...
Ses sürücüleri kısmında benim de kafam karışıyor ya, o konu hakkında pek bir şey diyemeyeceğim, ama anakartınızın sitesinden indirebilirsiniz, pek tavsiye edilen bir yöntem değil, çünkü en güncel sürümü koymuyorlar, ama bir fikir edinmenizi sağlar en azından, hangisini indirmeniz gerektiği hakkında vs.