Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Oyun sirasinda, oyundan once, her turlu denedim ama hiç cokmedi.
O zaman her halde konu sahibinin ya MSI Afterburner, ya da RDR 2 sürümünde bir sorun var.
- Makaleler
- 7
Belki MSI Afterburner'i cheat programi olarak gorup engelleniyordur, oyle bir durum varsa su kutucugun tikini kaldirip uygula deyip tekrar deneyebilir.
@vanillamint Bende her açtığımda çöküyordu. Garip.
Genel sorunmuş galiba:
steamcommunity.com
Genel sorunmuş galiba:
MSI Afterburner may crash the game :: Red Dead Redemption 2 Discusiones generales
i usually use msi when i play games and i forgot to open it one time and i noticed the game didnt crash like it usually does. ive been able to play the game now without it crashing for about 2 weeks. If you use msi afterburner and are crashing randomly, try closing it and playing again. This...
Sanırsam öyle.@vanillamint Bende her açtığımda çöküyordu. Garip.
Genel sorunmuş galiba:
![]()
MSI Afterburner may crash the game :: Red Dead Redemption 2 Discusiones generales
i usually use msi when i play games and i forgot to open it one time and i noticed the game didnt crash like it usually does. ive been able to play the game now without it crashing for about 2 weeks. If you use msi afterburner and are crashing randomly, try closing it and playing again. This...steamcommunity.com
Ben unuttum burayı komple ya oyuna girmeden önce açmayı denedim Afterburner'ı öyle yaptım ama oyun içindeyken her türlü çöküyor.
Merhaba,
Bu soruyu bizzat Rockstar Destek ekibine sordum ve bu yanıtı aldım:
Türkçe hâli:
Bu soruyu bizzat Rockstar Destek ekibine sordum ve bu yanıtı aldım:
Please allow us to note that with MSI Afterburner being a third party software application and as our games does not explicitly support and may even see specific applications/software as a conflict or threat, the games may refuse to run, or run with crashes. We can try disabling all background software or applications including Antivirus, Firewalls, and any FPS boosting or monitoring software to prevent further issues when launching the games.
Türkçe hâli:
MSI Afterburner'ın üçüncü taraf bir yazılım uygulaması olması ve oyunlarımızın açıkça desteklememesi ve hatta belirli uygulamaları/yazılımları bir çakışma veya tehdit olarak görebilmesi nedeniyle oyunların çalışmayı reddedebileceğini veya çökmelerle çalışabileceğini lütfen unutmayın. Oyunları başlatırken daha fazla sorun yaşanmasını önlemek için Antivirüs, Güvenlik Duvarları ve herhangi bir FPS artırma veya izleme yazılımı dahil olmak üzere tüm arka plan yazılımlarını veya uygulamalarını devre dışı bırakmayı deneyebiliriz.
İşin garip tarafı şu: Eğer oyun esnasında kapatırsak gene çöküyor oyun.
Bunu da sordum, verilen yanıt:
I wouldn't call it luck. Computers are just full of codes, processes, and many different components and variations. Even the same exact hard drive will perform differently, it may fail after a few years or after a few months. There are many aspects to consider and they all play a role one way or another as to why something works or doesn't.
Türkçe hâli:
Ben buna şans demezdim. Bilgisayarlar tamamen kodlarla, işlemlerle ve birçok farklı bileşen ve varyasyonla doludur. Aynı sabit disk bile farklı performans gösterebilir, birkaç yıl sonra veya birkaç ay sonra arızalanabilir. Dikkate alınması gereken pek çok husus vardır ve bunların hepsi bir şeyin neden çalışıp çalışmadığı konusunda şu ya da bu şekilde rol oynar.
Soruyu sorarken "Bu tarz durumlar biraz şansa bağlı olabilir mi?" diye sormuştum, ona ithafen ilk cümle yazılmış.
Böyle sorular Rockstar Destek tarafından net bir şekilde cevaplanabilir sorular değil tabii ki. Soruyu yazarken "Net bir cevap verilemeyeceğinin farkındayım, yine de sizden gelecek olan yanıtı merak ediyorum." şeklinde belirttim.
Ben sadece verilecek yanıtı merak ettiğimden ve birçok kişinin de merak ettiğini, Rockstar Destek'in vereceği yanıtları görmek ve bilmek istediğini düşündüğümden paylaştım.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-