Ne önerirsiniz peki hocam?

HP Victus serisi burada satılmıyor.

Nitro 16 derken şunu mu kastediyorsunuz?

Victuslar burada satılmıyor.

ROG Zephyrus serisi hakkındaki düşünceleriniz neler?
Zephyrus çok konforlu ince laptop serileri ben genelde çok beğeniyorum ama RAM olarak sıkıntı çekebilirsiniz çünkü lehimli geliyor fiyatıda önemli. Yurt dışında türkiyeye nazaran çok daha iyi modeller var yabancı forumlara yazmanı öneriyorum türkiye 3. sınıf ülkesi olduğu için sadece HP ve Acer gibi markaların giriş ve orta segment cihazları oluyor onlarda her modelini getirmiyor. Zephyrus modeli ve fiyatını söylersen ama bilgi verebilirim.

Attığınız siteye baktım biraz bu cihaz güzel gibi duruyor.
F15 çok kötü alınmaz.

@106 Üstad daha iyi bilir hocam. Bi' bakalım ne önerecek.

Bestbuy gibi bir yerden alacaksanız gayet iyiler. Kendim G14 4070'li versiyonunu Amerika'dan alıp kullandım.

Hafiflik ve performans olarak gayet iyi bir laptop. Isınma sorunu da yok. Tek eksisi ram yükseltme seçeneğine sahip olmaması.
Anlattığına göre G14, tam aradığım laptop.

32 GB RAM ile geliyor, gayet yeterli bence.

Panel hariç alınabilir bir cihaz soğutması hakkında bilgim yok ama bu işlemcinin ısınacağını düşünmüyorum. Klavye ve malzeme kalitesi giriş seviyesinde ve bana kalırsa kötü. Türkiyede başka cihaz alternatifi yok gibi artık Nitro 16 modellerinin fiyatı öldü ve victuslarda artık absürt fiyat istiyor daha komplike bir cihaz almak daha iyi bence bütçe çıkarsa bunu tercih et 8845HS ve 8945HS arasında fark yok ve panel soğutma olarak daha iyi RAM ve SSD kapasitesi yüksek olarak geliyor.
Victus serisi Norveç'te satılmıyor. Alma şansım yok.

Benzer fiyatta model olarak hangi alternatifleri var? Onları söylerseniz ona göre öneri yapabilirim.
RTX 4070 içeren ne varsa öneri yapabilirsiniz hocam. Bütçe farketmez.

Attığınız siteye baktım biraz bu cihaz güzel gibi duruyor.
TUF'lar ısınıyor diye duydum.

Zephyrus çok konforlu ince laptop serileri ben genelde çok beğeniyorum ama RAM olarak sıkıntı çekebilirsiniz çünkü lehimli geliyor fiyatıda önemli. Yurt dışında türkiyeye nazaran çok daha iyi modeller var yabancı forumlara yazmanı öneriyorum türkiye 3. sınıf ülkesi olduğu için sadece HP ve Acer gibi markaların giriş ve orta segment cihazları oluyor onlarda her modelini getirmiyor. Zephyrus modeli ve fiyatını söylersen ama bilgi verebilirim.

F15 çok kötü alınmaz.
Aslında 4070'li modeli alırsa 32GB ram ile çok sıkıntı çekmez. Ama 4060'lı modeldeki 16GB saçmalığı ayrı bir dünya.

Attığınız G16 modeli. Ben G14'ten yana memnun kalmıştım. OLED ekranı ve sessizliği ile bence çok güçlü bir seçenek. Bestbuy'dan alırken G16'nın 4070'li versiyonunun sadece 16GB versiyonu vardı. Galiba ABD dışına 32GB göndermişler.

95000TL'ye denk geliyor doğru muyum? Saf performans için 4080'li modeller bile bulabilirsiniz. Kart gücü olarak fark %50ye yakın. Legion 4080 7945HX modeli var mı? Fiyat olarak yakın olmaları lazım ve çok daha güçlü bir cihaz saf güç olarak. Tabii konfor ve taşınabilirlik olarak Zephyrus ile denk değil ama oyuncu laptopu arıyorsanız doğru seçenek olduğundan emin değilim. Msi Vectör veya Raider modelleri ya da Legion modellerine bir bakın derim.

Attığınız G16 modeli. Ben G14'ten yana memnun kalmıştım. OLED ekranı ve sessizliği ile bence çok güçlü bir seçenek. Bestbuy'dan alırken G16'nın 4070'li versiyonunun sadece 16GB versiyonu vardı. Galiba ABD dışına 32GB göndermişler.
Baktım da G14 modeli 1.5 kg, G16 ise 1.85 kg hani çok fark yok arada. O nedenle G16 daha mantıklı bence. OLED panelin keyfini çıkarırım en azından ki zaten aynı fiyattalar.

95000TL'ye denk geliyor doğru muyum? Saf performans için 4080'li modeller bile bulabilirsiniz. Kart gücü olarak fark %50ye yakın. Legion 4080 7945HX modeli var mı? Fiyat olarak yakın olmaları lazım ve çok daha güçlü bir cihaz saf güç olarak. Tabii konfor ve taşınabilirlik olarak Zephyrus ile denk değil ama oyuncu laptopu arıyorsanız doğru seçenek olduğundan emin değilim. Msi Vectör veya Raider modelleri ya da Legion modellerine bir bakın derim.
Söylediğiniz Legion modelini buldum ve o da 30 bin krona denk geliyor fakat benim aradığım şey sadece güç değil. Konfor ve mobilite de önemli.

Prisjakt.no'dan bakabilirsin hocam Norveç'in akakçesi.

Baktım da G14 modeli 1.5 kg, G16 ise 1.85 kg hani çok fark yok arada. O nedenle G16 daha mantıklı bence. OLED panelin keyfini çıkarırım en azından ki zaten aynı fiyattalar.

Söylediğiniz Legion modelini buldum ve o da 30 bin krona denk geliyor fakat benim aradığım şey sadece güç değil. Konfor ve mobilite de önemli.
Mobilite önemliyse Zephyrus doğru seçenek hocam alın geçin büyük farklılıklar yok aralarında. Legion modelleri veya diğer modeller ağır ve taşınabilir bir cihaz olduklarını düşünmüyorum.

Zephyrus ayrı bir dert. Kesinlikle hayır, cayır cayır yanıyor.

Evet Nitro 16 o cihaz.