Zephyrus ayrı bir dert. Kesinlikle hayır, cayır cayır yanıyor.
Hocam sadece arada bir oyuna gireceğim. Genelde Photoshop, Premiere Pro gibi Adobe programları ve AutoCAD, 3ds Max, Blender render programları kullanacağım. Aralarından en ağırı Unreal Engine sanırım. Yine de alev topuna dönüşür mü diyorsunuz?

@Ruindry Zephyrus G14'ü araştırdım, baya güzel cihaz ama yazılanlara göre termal konularda ortalama bir yere sahip fakat benim kullanacağım şeylerde aşırı ısınır mı?

Hocam sadece arada bir oyuna gireceğim. Genelde Photoshop, Premiere Pro gibi Adobe programları ve AutoCAD, 3DS Max, Blender render programları kullanacağım. Aralarından en ağırı Unreal Engine sanırım. Yine de alev topuna dönüşür mü diyorsunuz?

@Ruindry Zephyrus G14'ü araştırdım, bayağı güzel cihaz ama yazılanlara göre termal konularda ortalama bir yere sahip fakat benim kullanacağım şeylerde aşırı ısınır mı?

Termal konusunu çok dert etmeyin render gibi programları kullancağınız zaman ısınacaktır lakin yüksek ısıya dayanıklı cihazlar G14 serisi. Alev topundan kastınız sistemi zaten en çok zorlayan programlar dediğiniz programlar ama bir sorun teşkil etmez bu cihazlar ince yapmaları için zaten devasa bakır borular ve fanlar koyamazlar cihazı buna dayanıklı hale getiriyorlar.

Malzemesi güzel ancak termali pek iyi değil. Nitro 16 ekran haricinde aynı bir cihaz ama termal konuda bayağı önde.

G14 alırsan pişman olmazsın.
Hocam sadece arada bir oyuna gireceğim. Genelde Photoshop, Premiere Pro gibi Adobe programları ve AutoCAD, 3ds Max, Blender render programları kullanacağım. Aralarından en ağırı Unreal Engine sanırım. Yine de alev topuna dönüşür mü diyorsunuz?

@Ruindry Zephyrus G14'ü araştırdım, baya güzel cihaz ama yazılanlara göre termal konularda ortalama bir yere sahip fakat benim kullanacağım şeylerde aşırı ısınır mı?