Detaylar
Kim cevapladı?Çınar bey eğer boyun 1.51cm ise ve eminsen kilon o kadar fazla değil. Ama belliki hiç hareket etmiyorsun, bol bol hareket et, şınav çek, şekeri ve ekmeği azalt 3 aya fişek gibi olursun.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Bence Samsung akıllı saati olan bir arkadaşından 2dk saati ödünç alıp kas yağ oranını ölç, tabii diyetisyenlerin makineleri kadar iyi değil ama en azından elle tutulur bir bilgi verir
.
Çınar bey eğer boyun 1.51cm ise ve eminsen kilon o kadar fazla değil. Ama belli ki hiç hareket etmiyorsun, bol bol hareket et, şınav çek, şekeri ve ekmeği azalt 3 aya fişek gibi olursun.
Hocam tam bugün başlayacağım diyorum yemek yiyorum.
Bence Samsung akıllı saati olan bir arkadaşından 2dk saati ödünç alıp kas yağ oranını ölç, tabii diyetisyenlerin makineleri kadar iyi değil ama en azından elle tutulur bir bilgi verir.
Onun yerine uygulama yok mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
O işler öyle işlemiyor maalesef.
Ah be Çınar beyHocam tam bugün başlayacağım diyorum yemek yiyorum.
Onun yerine uygulama yok mu?
Çınar bey eğer boyun 1.51cm ise ve eminsen kilon o kadar fazla değil. Ama belli ki hiç hareket etmiyorsun, bol bol hareket et, şınav çek, şekeri ve ekmeği azalt 3 aya fişek gibi olursun.
Okulda top oynuyorum.
Ah be Çınar beyDuygusal açlık hepimizde var ama dürtülerimize karşı koymazsak hayvandan ne farkımız kalır.
Hocam protein besleniyorum hep. Et, süt vb. kas çalışssam biraz kardiyo yapsam. Hem kaslanıp hem yağ yakar mıyım?
- Makaleler
- 1
Yaş, boy kaç?
Alkol falan var mı?
Alkol falan var mı?
Çınar bey işin matematiği belli. Proteinin fazlası vücutta depolanmaz, atılır. Vücudun yağlanması için karbonhidrat lazım. İlla vardır kaçak bir şeyler, abur cubur, ekmek vs. Ama evet basit vücut hareketleri ile fitness yaparsan müq olur.Okulda top oynuyorum.
Hocam protein besleniyorum hep. Et, süt vb. kas çalışssam biraz kardiyo yapsam. Hem kaslanıp hem yağ yakar mıyım?
Yukarıda yazdım. Bu arada yaşımı gördüyseniz son yeri sormazsınız.
Çınar bey işin matematiği belli. Proteinin fazlası vücutta depolanmaz, atılır. Vücudun yağlanması için karbonhidrat lazım. İlla vardır kaçak bir şeyler, abur cubur, ekmek vs. Ama evet basit vücut hareketleri ile fitness yaparsan mükemmel olur.
ChatGPT'den yardım falan alıyorum işe yarıyor. Tabii ki de insanız kaçamak yapmak zorundayız.