YouTube'da az abonesi olan böyle onlarca kanal var hocam. Özellikle takip ettiğim bir tanesi var, sosyal medyadan geliri varsa dahi muhtemelen çok azdır. 19 yaşında tek başına onlarca ülke gezmiş. Yeri gelmiş Güney Kore'de kendi başına işe girip çalışmış, gereken parayı karşılayıp gezmeye devam etmiş. Şu anda bir süredir Avustralya'da yaşıyor. Buyurun kanalı burada zamanınız olursa bakarsınız. Bu arada, diğer gezgin içerik üreticileri de sıfırdan başlayarak sosyal medyada bir yere gelerek gezen insanlar. Bunu neden başkaları yapamasın ki?Coğrafya kader zaten ona ne şüphede, ülkede yeni bir şeyi öğrenmek bile çok pahalı, şimdi yeni bir şey çok göreceli bir kavram. Mesela yeni bir oyun alıp, yeni bir oyun oynamak gibi. Adamakıllı bir oyun 600 lira hatta 1000 lirayı bile bulabiliyor. O oyunun eklentileri olduğunuda farz edersek, adam bu paraları ödeyip nasıl oyunu zevk alarak oynasın. Oyun mevzusuda bu arada sadece bir tane örnek.
Hocam, vallahi bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Türkiye'de örnek varsa gösterirseniz çok sevinirim. 8 milyonluk kesim haricinde böyle rahat rahat dediklerinizi yapan bir vatandaş gösteriniz bana, öyle bir vatandaş yok çünkü. YouTube'deki gezginlerden örnek atacaksanız baştan söyleyeyim adamlar senden, benden doktordan çok para kazanıyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör: