https://www.itemsatis.com/steam/steam-oyun-oynamadan-kart-kasma-4002536.html

İlana bakabilirsiniz. Bu programın adı Idle Master değil mi? Neden ücretsiz programı para ile satıyorlar?
Bu sitenin de forumda yasaklanması lazım. Discord Nitro, Discord Orb rozeti methodu bile satan var. Tek yapılacak şey VPN açıp Discord'a girip 30 saniyelik video izlemek. Zaten tokatlama işlemleri de çok fazla. Aldığım Fortnite hesabı çekildi desteğin tek yaptığı şey satıcıya sms atmak. Adam satıyor parayı çekiyor hesabı çekip yoluna devam ediyor. Discorduna giriyorum yetkili asker arkadaşıymışım gibi konuşup ban atıyor.

Bu sitenin de forumda yasaklanması lazım. Discord Nitro, Discord orb rozeti methodu bile satan var. Tek yapılacak şey VPN açıp Discord'a girip 30 saniyelik video izlemek. Zaten tokatlama işlemleri de çok fazla. Aldığım Fortnite hesabı çekildi desteğin tek yaptığı şey satıcıya SMS atmak. Adam satıyor parayı çekiyor hesabı çekip yoluna devam ediyor. Discord'una giriyorum yetkili asker arkadaşıymışım gibi konuşup ban atıyor.

Site direk forumda :D

https://www.itemsatis.com/steam/steam-oyun-oynamadan-kart-kasma-4002536.html

İlana bakabilirsiniz. Bu programın adı Idle Master değil mi? Neden ücretsiz programı para ile satıyorlar?

En azından almadan önce dolandırıcı mı diye bu olayı araştırıp bedava yapılabildiğini keşfedersin fakat alanlarda bu kapasite bile olmadığından satılabiliyor maalesef.

Bu sitenin de forumda yasaklanması lazım. Discord Nitro, Discord Orb rozeti methodu bile satan var. Tek yapılacak şey VPN açıp Discord'a girip 30 saniyelik video izlemek. Zaten tokatlama işlemleri de çok fazla. Aldığım Fortnite hesabı çekildi desteğin tek yaptığı şey satıcıya sms atmak. Adam satıyor parayı çekiyor hesabı çekip yoluna devam ediyor. Discorduna giriyorum yetkili asker arkadaşıymışım gibi konuşup ban atıyor.
Haklısınız hocam ama bu satıcıdan satıcıya değişiyor, 3 tane aldığım hesap geri çekildi lakin satıcı para iadesini yaptı. Böyle durumlarda satıcı iade yaparsa sorun olmuyor. Düzgün, güvenilir, dürüst satıcı bulduktan sonra iadenizi alırsınız.

Haklısınız hocam ama bu satıcıdan satıcıya değişiyor, 3 tane aldığım hesap geri çekildi lakin satıcı para iadesini yaptı. Böyle durumlarda satıcı iade yaparsa sorun olmuyor. Düzgün, güvenilir, dürüst satıcı bulduktan sonra iadenizi alırsınız.
Hocam adamın 500-600 satışı vardı ama devam ediyordu.