Carbon ve HP'yi listenizde en ustte gormek sevindirdi, Undercover'in ve MW2012'nin lokasyon ise uzdu.

my-image.webp

Yalnız bende yeni oyunların hiçbirini beğenmemişim onu fark ettim. Aklımda tek kalan şey Underground ve Most Wanted'daki sarı lamborghinim ile eve gelen çocuklara PS2 fat kasadan Flex attığım.

Underground 2'nin tepede olmadığı bir liste geçersizdir.

Underground 2 bence özellikle ülkemizde abartılan bir oyun. Çoğu şeyi güzel yapıyor, ama bir o kadar fazla yaptığı şeyi de beğenmiyorum. Serinin diğer oyunları genel olarak daha iyi oyunlar.

Bunu Underground 2'yi oyun nispeten yeniyken oynamış biri olarak söylüyorum bu arada.

Underground 2 bence abartılan bir oyun. Çoğu şeyi güzel yapıyor, ama bir o kadar fazla yaptığı şeyi de beğenmiyorum. Serinin diğer oyunları genel olarak daha iyi oyunlar.
2006 senesinde internet cafe açtığımızda küçük büyük hepimiz deli gibi UG2, Fifa 2005, CoD 1 oynardık. Biraz dönem, yaş, anılar ağır basıyor galiba. :)

Carbon ve HP'yi listenizde en ustte gormek sevindirdi, Undercover'in ve MW2012'nin lokasyon ise uzdu.

Undercover çok sıkıntı bir oyun hocam. Liste içinde biraz düşük koymuş olabilirim, NFS II'ye göre bence daha iyi çünkü. Ama maalesef oynayacağım bir oyun değil. Oyunun her şeyi yarım ve bozuk, diğer oyunların üstüne de pek bir şey katamıyor maalesef. EA, Black Box'a bayağı haksızlık etti bu oyunun geliştirmesinde.

Most Wanted 2012'yi de ilginç bir şekilde beğendim, oyun bana yarışlar açısından biraz Midnight Club'ı anımsattı. Ayrıca şehri, araba keşfini vesaire de beğendim, kendine has güzel bir oyun.

Undercover çok sıkıntı bir oyun hocam. Liste içinde biraz düşük koymuş olabilirim, NFS II'ye göre bence daha iyi çünkü. Ama maalesef oynayacağım bir oyun değil. Oyunun her şeyi yarım ve bozuk, diğer oyunların üstüne de pek bir şey katamıyor maalesef. EA, Black Box'a bayağı haksızlık etti bu oyunun geliştirmesinde.
Orasi oyle ancak bence atmosfer ve ozellikle soundtrack olarak oldukca guzel bir oyun. Arac katalogu da fena degildi. Bunun disinda handling, gameplay, hikaye ve PC portu olarak bayagi vasat bir oyun evet. Tabii bunlari cikarinca ne kaliyor, orasi da var ama NFS oyunlarinda atmosfer ve soundtrack bence cok buyuk etmenlerden biri.
Most Wanted 2012'yi de ilginç bir şekilde beğendim, oyun bana yarışlar açısından biraz Midnight Club'ı anımsattı. Ayrıca şehri, araba keşfini vesaire de beğendim, kendine has güzel bir oyun.
Dumenden NFS isimli bir Burnout oyunu gibi bir sey zaten. Grafikleri ve oyunun Muse calarken acilmasi disinda begendigim bir noktasi pek yok maalesef sahsen. :hehehe: