- Makaleler
- 7
Carbon ve HP'yi listenizde en ustte gormek sevindirdi, Undercover'in ve MW2012'nin lokasyon ise uzdu.
Carbon ve HP'yi listenizde en ustte gormek sevindirdi, Undercover'in ve MW2012'nin lokasyon ise uzdu.
Underground 2'nin tepede olmadığı bir liste geçersizdir.
2006 senesinde internet cafe açtığımızda küçük büyük hepimiz deli gibi UG2, Fifa 2005, CoD 1 oynardık. Biraz dönem, yaş, anılar ağır basıyor galiba.Underground 2 bence abartılan bir oyun. Çoğu şeyi güzel yapıyor, ama bir o kadar fazla yaptığı şeyi de beğenmiyorum. Serinin diğer oyunları genel olarak daha iyi oyunlar.
2006 senesinde internet cafe açtığımızda küçük büyük hepimiz deli gibi UG2, Fifa 2005, CoD 1 oynardık. Biraz dönem, yaş, anılar ağır basıyor galiba.![]()

Ben de bir türlü San Andreas'a alışamadım. Çok denedim ama Vice City atmosferi daha çok hoşuma gidiyor.Ben internet cafe de en çok GTA San Andreas oynuyordum. Nasıl bir oyunsa hala baymıyor.![]()
Orasi oyle ancak bence atmosfer ve ozellikle soundtrack olarak oldukca guzel bir oyun. Arac katalogu da fena degildi. Bunun disinda handling, gameplay, hikaye ve PC portu olarak bayagi vasat bir oyun evet. Tabii bunlari cikarinca ne kaliyor, orasi da var ama NFS oyunlarinda atmosfer ve soundtrack bence cok buyuk etmenlerden biri.Undercover çok sıkıntı bir oyun hocam. Liste içinde biraz düşük koymuş olabilirim, NFS II'ye göre bence daha iyi çünkü. Ama maalesef oynayacağım bir oyun değil. Oyunun her şeyi yarım ve bozuk, diğer oyunların üstüne de pek bir şey katamıyor maalesef. EA, Black Box'a bayağı haksızlık etti bu oyunun geliştirmesinde.
Dumenden NFS isimli bir Burnout oyunu gibi bir sey zaten. Grafikleri ve oyunun Muse calarken acilmasi disinda begendigim bir noktasi pek yok maalesef sahsen.Most Wanted 2012'yi de ilginç bir şekilde beğendim, oyun bana yarışlar açısından biraz Midnight Club'ı anımsattı. Ayrıca şehri, araba keşfini vesaire de beğendim, kendine has güzel bir oyun.

Underground 1'in yarısından sonra oyun öyle bir zorlaşıyor ki yenmek imkansız gibi bir şey.