Netflix'in paketlerini saçma buluyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 439
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    netflix
Kalite konusunda şunu söyleyebilirim ki kaliteyi İnternet bağlantınıza göre ayarlıyor. Yani 4K üyelik almak sadece 4K kalitenin kilidini açtırıyor, yoksa Netflix bile size demiyor biz size sabit 4K görüntü sunacağız diye.
Batı kendi kafasına göre kültür emperyalizmi yapıyor. Batıda, Amerika'da falan, 18 yaş altı kişileri eşcinselliğe teşvik ediyorlar ve buna "normal" diyorlar, ama konu ne zaman başka konulara gelince buna "suç" diyorlar. 18 yaş altı kişilerin eşcinsel ameliyatları, giyimleri yaptırılıyor ve bu normal karşılanıyor, saçma sapan işler. Neden normal karşılanıyor? Batı üst yetkililer bunu istediği için. Size anormal gelen bazı şeylerin bile, aslında Amerikan batı propagandası tarafından dayatılmasıyla alakası olabilir. Gerçek normal ve gerçek anormali bu yüzden araştırırız. Bilimsel düşünürüz.

Batıda ve birçok Avrupa'da, gerçek özgürlük sadece çok zenginseniz var, ortalama iseniz sizin için cehennemdir oralar.

Bunlardan biriyseniz şanslısınız;

1) ABD'li politikacı veya üst yetkili (United Nations üyesi vb)
2) Ünlü Hollywood yıldızı, ünlü şarkıcı, film aktörü vb
3) Sadece süper zengin ve politikal bağlantıları olan bir ailenin bireyi iseniz

Bunların hiçbiri sizde yoksa, kısıtlanarak yaşayacaksınız ve kısıtlanarak yaşlanıp hayata veda edeceksiniz, hayatın doruk noktasına erişemeyeceksiniz. Üzücü. Buna ben de dahilim, çünkü zengin değilim.

Siz görmüyorsunuz ama size bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tuttum.

Eğer bunları okurken "Bu eleman iyi mi?" "Ne diyor bu ya?" falan diye içinizden söyleniyorsanız, batı propagandasından yoğun etkilenmişsiniz demektir.

Eğer benim söylediklerim size yobazca, cahilce geliyorsa, pekala, islam dini ile alakası olmayan ve çok gelişmiş ülkeler başlıca Japonya, Kore'de bile geleneksellikler daha yaygın ve uygulanıyor, batı kuralları geçerli değil oralarda. Sizce neden? Oralarda batılılaştı toplumsal boyutta ama, kural boyutunda değil.

Ayrıca Amerika, taciz ve tecavüzü meşrulaştırmaya çalışıyor, son yıllarda bu tarz vakaların artışının en büyük sorumlusu Amerika'dır. Amerika, toplumsal karmaşaya yol açmak istiyor, dünyadaki nüfusu azaltma çabaları bunlar. Sadece zengin ve üst düzey kişiler kalsın istiyorlar.

Lazuli dediğim kişi de zengin ve şanslı. O dediğim istisna hayata sahip.

Kalite konusunda şunu söyleyebilirim ki kaliteyi İnternet bağlantınıza göre ayarlıyor. Yani 4K üyelik almak sadece 4K kalitenin kilidini açtırıyor, yoksa Netflix bile size demiyor biz size sabit 4K görüntü sunacağız diye.

8K video oynatabilecek internete sahibim bro, Chrome üzerinden izlemeye çalıştığımda oluyor Edge'den izleniyor.

8K video oynatabilecek internete sahibim bro, Chrome üzerinden izlemeye çalıştığımda oluyor Edge'den izleniyor.
Bu arada yazdığım konu hakkındaki görüşlerin nedir?

Bunların en büyük sorumlusu Amerika'dır, dünyayı mavhediyorlar. Amerika, kızlarımıza, kadınlarımıza özgürlük kavramını yanlış öğrettiler. Amerikan yapımı diziler ve filmler ve medyalar yüzünden. Gerçek aşk nerede kaldı? İnsanlar zaten özgürdü, batı ise "özgür değiller" bahanesiyle dayattı batı propagandalarını. Tek gecelik hayatlar, içkiler, sigaralar, gerçek aşk anlayışını zedeleyecek düşünceler, kızlara "ben aslında özgür değilmişim ya" gibi bir düşünce aşıladılar ve bu da boşanma oranlarını arttırdı.

Ben 14-15 yaşımdayken evlenme hayalleri kuran biriydim, ailem evlendirmedi, ülkemin kurallarıda buna müsaade etmedi. Köyde ne güzel evlenebilirdim, ama olmadı. Köyde özbek mantısı yerdim, büyük etli büyük mantılar, evli olurdum her şeyi tadar, her şeyi yaşardım. Gerçek aşk yaşardım, linç yok, eleştiri yok, seni üzen tuhaf toplumun baskısı yok, gerçek bahçeli evde, fabrikaların toksik kirli havasından uzak, bahçeli sakin ve cennet gibi bir yerde hayat yaşardım!

Bu benim 2014 yılında açtığım eski konu, o zamanlar 14-15 yaşlarındaydım ve bir dileğim vardı, insanlardan yardım dilenirdim ama dalga geçtiler benle. Tayvanlı bir kız bana aşık oldu ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
O yüzden korsan ya da kafam eserse 1080p - 10 bit - 60 FPS olarak izliyorum bedava.

Sen fazla anime izlemekten kendinin %1 falan Japon kanı taşıdığını iddia edip sadece etnik kökeninden dolayı kendini Japon göstermeye çalışmıyor muydun? Kültürünüzü koruyun diyorsun bir de şaka gibi :D

Sen fazla anime izlemekten kendinin %1 falan Japon kanı taşıdığını iddia edip sadece etnik kökeninden dolayı kendini Japon göstermeye çalışmıyor muydun? Kültürünüzü koruyun diyorsun bir de şaka gibi :D
Doğu Asya kültürü güzel, onların kültürünün bize geçmesinde sakınca yok ama Batının kültürünün bize geçmesi çok sorun getirdi bizlere.

Doğu Asya kültürü güzel, onların kültürünün bize geçmesinde sakınca yok ama Batının kültürünün bize geçmesi çok sorun getirdi bizlere.
Aynı şeyin laciverti. Kendi kültürünüzü koruyun diyip izlediğin yapımlardan etkilendin sende. Üstüne üstlük senin durum daha vahim. Kendini Japon sanmaya falan başladın :D

Batıda ve birçok Avrupada, gerçek özgürlük sadece çok zenginseniz var, ortalama iseniz sizin için cehennemdir oralar.

Bunlardan biriyseniz şanslısınız;

1) ABD'li politikacı veya üst yetkili (United Nations üyesi vb)
2) Ünlü Hollywood yıldızı, ünlü şarkıcı, film aktörü vb
3) Sadece süper zengin ve politikal bağlantıları olan bir ailenin bireyi iseniz

Bunların hiçbiri sizde yoksa, kısıtlanarak yaşayacaksınız ve kısıtlanarak yaşlanıp hayata veda edeceksiniz, hayatın doruk noktasına erişemeyeceksiniz.
Buna da katılmıyorum ayrıca. Avrupa'da bırakın mühendis , doktor gibi kalifiye eleman olarak çalışmayı sıradan işçiler olarak dahi güzel yaşayıp kendinize ve hobilerinize vakit ayırabilirsin. Ama animelerden etkilenip gerçekliği karıştırdığın Japonya'da kendine vakit ayırmak ve hobilerinle ilgilenmek diye bir şey yok.

Anime geçmiyor etiketlediğin cümlede.

Buna da katılmıyorum ayrıca. Avrupa'da bırakın mühendis , doktor gibi kalifiye eleman olarak çalışmayı sıradan işçiler olarak dahi güzel yaşayıp kendinize ve hobilerinize vakit ayırabilirsin. Ama animelerden etkilenip gerçekliği karıştırdığın Japonya'da kendine vakit ayırmak ve hobilerinle ilgilenmek diye bir şey yok.

Avrupa da Amerika'nın körseğinde değil mi?

Ben 14-15 yaşımdayken aşk ve evlilik istiyordum mesela. 2014 yılında açtığım konu var: Tayvanlı bir kız bana aşık oldu ne yapmam lazım?

Türkiye'de reşit yaşı 18 olduğu ve ailem de bu modern kültürde büyüdüğü için yalnız bırakıldım. 25 yaşıma gelmeme az kaldı, yapayalnızım.

Japonya'da, Tayvan'da vb. doğsaydım, şu anda böyle dertlerim olmazdı.

Ailem yaşlı ama modern kültürden "sonradan" etkilendiler.

Geri
Yukarı Alt