Batı kendi kafasına göre kültür emperyalizmi yapıyor. Batıda, Amerika'da falan, 18 yaş altı kişileri eşcinselliğe teşvik ediyorlar ve buna "normal" diyorlar, ama konu ne zaman başka konulara gelince buna "suç" diyorlar. 18 yaş altı kişilerin eşcinsel ameliyatları, giyimleri yaptırılıyor ve bu normal karşılanıyor, saçma sapan işler. Neden normal karşılanıyor? Batı üst yetkililer bunu istediği için. Size anormal gelen bazı şeylerin bile, aslında Amerikan batı propagandası tarafından dayatılmasıyla alakası olabilir. Gerçek normal ve gerçek anormali bu yüzden araştırırız. Bilimsel düşünürüz.Kalite konusunda şunu söyleyebilirim ki kaliteyi İnternet bağlantınıza göre ayarlıyor. Yani 4K üyelik almak sadece 4K kalitenin kilidini açtırıyor, yoksa Netflix bile size demiyor biz size sabit 4K görüntü sunacağız diye.
Batıda ve birçok Avrupa'da, gerçek özgürlük sadece çok zenginseniz var, ortalama iseniz sizin için cehennemdir oralar.
Bunlardan biriyseniz şanslısınız;
1) ABD'li politikacı veya üst yetkili (United Nations üyesi vb)
2) Ünlü Hollywood yıldızı, ünlü şarkıcı, film aktörü vb
3) Sadece süper zengin ve politikal bağlantıları olan bir ailenin bireyi iseniz
Bunların hiçbiri sizde yoksa, kısıtlanarak yaşayacaksınız ve kısıtlanarak yaşlanıp hayata veda edeceksiniz, hayatın doruk noktasına erişemeyeceksiniz. Üzücü. Buna ben de dahilim, çünkü zengin değilim.
Siz görmüyorsunuz ama size bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Eğer bunları okurken "Bu eleman iyi mi?" "Ne diyor bu ya?" falan diye içinizden söyleniyorsanız, batı propagandasından yoğun etkilenmişsiniz demektir.
Eğer benim söylediklerim size yobazca, cahilce geliyorsa, pekala, islam dini ile alakası olmayan ve çok gelişmiş ülkeler başlıca Japonya, Kore'de bile geleneksellikler daha yaygın ve uygulanıyor, batı kuralları geçerli değil oralarda. Sizce neden? Oralarda batılılaştı toplumsal boyutta ama, kural boyutunda değil.
Ayrıca Amerika, taciz ve tecavüzü meşrulaştırmaya çalışıyor, son yıllarda bu tarz vakaların artışının en büyük sorumlusu Amerika'dır. Amerika, toplumsal karmaşaya yol açmak istiyor, dünyadaki nüfusu azaltma çabaları bunlar. Sadece zengin ve üst düzey kişiler kalsın istiyorlar.
Lazuli dediğim kişi de zengin ve şanslı. O dediğim istisna hayata sahip.