Avrupa'da, Amerika'nın propagandalarından etkilenmedi mi? diye soruyorsan evet etkilendi ancak Avrupa halen Amerika'dan kat kat daha iyi bir yer.
Avrupa'da, Amerika'nın propagandalarından etkilenmedi mi? diye soruyorsan evet etkilendi ancak Avrupa halen Amerika'dan kat kat daha iyi bir yer.
Evet ama Almanya için aynı şeyi diyemem. İskandinav ülkelerinde hala umut var ama İsveçliler soğuk diye duydum.Avrupa'da, Amerika'nın propagandalarından etkilenmedi mi? diye soruyorsan evet etkilendi ancak Avrupa halen Amerika'dan kat kat daha iyi bir yer.
Eğer tüm konularımı okuduysan, benim tüm isteklerime cevap verecek tek ülke hangisi? Bence yoktur size göre ülke.@439 Almanya içinde aynı şeyi deriz aynı şekilde bütün Avrupa birliği ülkeleri için deriz şimdi saymaya üşendim çok var. AB'de olmayan İsviçre ve Norveç de dahil.
Nedenini şuraya bırakıyorum:@439 Almanya içinde aynı şeyi deriz niye diyemeyelim? aynı şekilde bütün Avrupa birliği ülkeleri için deriz şimdi saymaya üşendim çok var. AB'de olmayan İsviçre ve Norveç de dahil.
Görmedim gezmedim ama Amerika bin basar Avrupa'ya. Çünkü başka bir boyut orası.Evet ama Almanya için aynı şeyi diyemem. İskandinav ülkelerinde hala umut var ama İsveçliler soğuk diye duydum.
İnsan hakları yok ırkçılığı aşamamışlar. Gıda kalitesi bile yokGörmedim gezmedim ama Amerika bin basar Avrupa'ya. Çünkü başka bir boyut orası.
Amerika'da çok sağlıksız gıdalar var. GDO ile bilinir orası.İnsan hakları yok ırkçılığı aşamamışlar. Gıda kalitesi bile yok![]()
Yalnız olman senin sorumluluğunda. Toplumu veya düzeni suçlamak, kolaya kaçmak. Evliliğe niye bağlıyorsun her şeyi onu da anlamadım. İlişki yaşaman için illa evlenmen gerekmiyor.Anlayacağınız, Amerikalılar bizlere "incel" adını koyarak dalga geçiyorlar. Incel diye bir terim yoktu eskiden. Mavhettiler sosyal düzeni. Erkeklerin çoğu artık yalnız. 30'unuza gelince de artık yaşlanıyorsunuz, enerji kalmıyor. Gençliğiniz elinizden gittikten sonra evlenmenin ne anlamı var?
Amerika'da çok sağlıksız gıdalar var. GDO ile bilinir orası.
Bu yüzden mi karşılaştırma yaptınız?İnsan hakları yok ırkçılığı aşamamışlar. Gıda kalitesi bile yok![]()
Kastettiğin tarz bir karşılaştırma yapmadım.