Makaleler
23
Arkadaşım bu iki telefondan birini alacak. Kendisiyle çok konuştuk. Pocoyu kamera performansından eledik. S23 FE'yi ise kalın ekran çerçeveleri yüzünden eledik. Kendisiyle beraber telefonu Teknosa'da inceledik ve ekran çerçeveleri onu rahatsız etti. Honor aldıracaktım fakat güncelleme ömrü akıllarda soru işareti bırakıyor. Sizce hangisi alınmalı?

Mağazadan alınacak, bulduğumuz fiyatlar bu şekilde;

Nothing Phone (2a) - 19.899 TL
Honor 200 - 24.000 TL

Arkadaşım bu iki telefondan birini alacak. Kendisiyle çok konuştuk. Pocoyu kamera performansından eledik. S23 FE'yi ise kalın ekran çerçeveleri yüzünden eledik. Kendisiyle beraber telefonu Teknosa'da inceledik ve ekran çerçeveleri onu rahatsız etti. Honor aldıracaktım fakat güncelleme ömrü akıllarda soru işareti bırakıyor. Sizce hangisi alınmalı?

Nothing Phone (2a) - 19.899 TL
Honor 200 - 24.000 TL
İnternetten alma imkanı varsa ve öğrenci e-postası varsa öğrenci indirimi ile Samsung S24 FE alabilir. 24.649 TL'e iniyor.

İnternetten alma imkanı varsa ve öğrenci e-postası varsa öğrenci indirimi ile Samsung S24 FE alabilir. 24 bin TL'e iniyor.

S24 FE öğrenci indirimini yapın kesinlikle, olmazsa ikisinden hangisini sevdiyse alsın ikisi de üzmeyecek telefonlar kesinlikle.

Ben olsam Nothing alırdım çünkü arayüzü vs. daha hoşuma gidiyor.

İnternetten alma imkanı varsa ve öğrenci e-postası varsa öğrenci indirimi ile Samsung S24 FE alabilir. 24.649 TL'e iniyor.
İnternetten alamaz hocam.

Mediamarkt da 2 gün önce 20.000'in üstündeydi telefon. Düşmüş. Artık Mediamarkt'an alacağız.
Ben olsam Honor 200 alırdım çünkü tasarımı bayağı güzel.
Güncelleme ömrü korkutuyor. Ama çok güzel telefon harbiden.

Arkadaşım bu iki telefondan birini alacak. Kendisiyle çok konuştuk. POCO'yu kamera performansından eledik. S23 FE'yi ise kalın ekran çerçeveleri yüzünden eledik. Kendisiyle beraber telefonu Teknosa'da inceledik ve ekran çerçeveleri onu rahatsız etti. Honor aldıracaktım fakat güncelleme ömrü akıllarda soru işareti bırakıyor. Sizce hangisi alınmalı?

Nothing Phone (2a) - 19.899 TL.
Honor 200 - 24.000 TL.

Honor 200 internette daha ucuza bulunabilir ve açıkçası bende Honor tercih ederdim. Güncelleme ömrü bitse bile Custom romlar rahat kurtarır. Bir de arkadaşınız emülatör düşkünüyse SD işlemciler turnip driverla canavar gibiler. Ben kendim şahsen yurt dışı alıp malum şekilde kullanıyorum yarı fiyatına :D. Kapanmıyorda, tabii yöntemi söylemem doğru olmaz ama anlaşılmıştır.

Honor 200 internette daha ucuza bulunabilir ve açıkçası bende Honor tercih ederdim. Güncelleme ömrü bitse bile Custom romlar rahat kurtarır. Bir de arkadaşınız emülatör düşkünüyse SD işlemciler turnip driverla canavar gibiler. Ben kendim şahsen yurt dışı alıp malum şekilde kullanıyorum yarı fiyatına :D. Kapanmıyorda, tabii yöntemi söylemem doğru olmaz ama anlaşılmıştır.

Honor cihazlar Custom ROM anlamında zorluk çıkartıyor diye biliyorum.