Notlarım böyle arapcam ve kimyam berbat ötesi zaten. Kimya hocası adımı bile bilmeden beni kötülüyordu. Arapcam 18 oldugu icin iyi bir azar isittim(keske sadece azar olsa) durum boyle bir de sizden dinliyim.
Detaylar
Kim cevapladı?İyi dememizi beklemiyorsun degil mi hocam?
En iyi iki ders trafik ve beden söylenecek pek bir şey yok gibi.Notlarım böyle arapcam ve kimyam berbat ötesi zaten. Kimya hocası adımı bile bilmeden beni kötülüyordu. Arapcam 18 oldugu icin iyi bir azar isittim(keske sadece azar olsa) durum boyle bir de sizden dinliyim.
Eki Görüntüle 153887
Cicense35
Çalışkan
Matematiği nasıl 59 yaptırdın?Notlarım böyle arapcam ve kimyam berbat ötesi zaten. Kimya hocası adımı bile bilmeden beni kötülüyordu. Arapcam 18 oldugu icin iyi bir azar isittim(keske sadece azar olsa) durum boyle bir de sizden dinliyim.
Eki Görüntüle 153887
Yani merak ediyorsun diye söyleyeyim, kusura bakma ama iğrenç.
Cicense35
Çalışkan
Dinden de 57 alma be kardeşim. Yani o kadar kolay sorular soruyorlar ki.
Ayrıca niye Arapça var ben de ona takıldım şimdi. İmam hatip mi orası?
Yüksek ihtimalle.
Geraltın kılıcı
Üstün
Çok ortalama. İmam Hatip'te misin?Notlarım böyle arapcam ve kimyam berbat ötesi zaten. Kimya hocası adımı bile bilmeden beni kötülüyordu. Arapcam 18 oldugu icin iyi bir azar isittim(keske sadece azar olsa) durum boyle bir de sizden dinliyim.
Eki Görüntüle 153887
cakiiiiiii3
Uzman
Bence çok iyi notlar maşallah 49 ortalama efsane bir şey yani tebrik edelim sizi.