Detaylar
Kim cevapladı?Büyük ihtimalle mantıklı olacaktır. Tabii önce kartları görmemiz lazımNvidia 5000 serisi ekran kartlarını piyasaya sunduğunda almak mantıklı mı? Artık yapay zeka DLSS3 teknolojisini o kadar iyi kullanıyor ki her geçen gün şaşırıyoruz.
Rakipler genelde 1 sene geriden geldiğinden dolayı maalesef NVIDIA her zaman en mantıklısı oluyor.
- Makaleler
- 3
iPhone 16 almak ne kadar mantıklıysa o da o kadar mantıklı.
Benim icin mantiksiz. Ben guclu GPU gerektiren islerle ugrasan biri degilim. Kullandigim cihaz isimi goruyor, kendimi borca sokmaya degmeyecektir. Sizin adiniza yorum yapamam.
Berkant Yeğen
Başarılı
Yapay zeka ile ilgileniyorsanız ve güncel teknolojileri yakalamak istiyorsanız örnek DLSS3.5 fg rr gibi. Almak zorunda kalacaksınız. Ama şu an NVIDIA 8 pin ısrarını ya bırakacak ya da başka bir mühendislik üzerinde çalışacak (PCI Express 5.0). Çünkü ekran kartı besleme kabloları bile ısınıyor.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
İlginç bir bakış açısı.iPhone 16 almak ne kadar mantıklıysa o da o kadar mantıklı.
İçerik üreticisi değilseniz veya iş amaçlı o ekran kartına ihtiyacınız yoksa bence mantıksız. Çünkü bir seri altındaki kartlar çok daha fiyat performans oluyor.
Kart çıktığında 1000 dolarsa 1 yıl sonra 800 dolar civarına hatta daha altına düşebiliyor.
200 dolarım cebimde kalsın ben 1 sene daha beklerim doğrusu.
Kart çıktığında 1000 dolarsa 1 yıl sonra 800 dolar civarına hatta daha altına düşebiliyor.
200 dolarım cebimde kalsın ben 1 sene daha beklerim doğrusu.