O mümkün bir şey değil bütün binanın sırf benim odaklanma sorunum yüzünden modemin kapatılması riskli olabilir :D

O zaman kendi internetini kapatabilirsin cihazlarından. İnternetsiz çok daha iyi odaklanılabiliyor.

Bence kendi iradesiyle bıraksa daha iyi olur.

İrade ile ilgili problem, iradenin limitli bir şey olması. Çok kullanılırsa çabucak bitebiliyor, bu yüzden bir şeyin kontrol dışı veya zorla olması daha iyi olur.

Son düzenleme:
Basit, odaklanma sorununa yol açan şeyleri yok edeceksiniz.
  • Sosyal medyaya koca bir çarpı. YouTube vs. bilgi almak için kullanılabilir tabii, ona bir lafım yok.
  • Gerekirse söylendiği gibi internet erişimine kısıtlama.
  • Odağın dağıldığı fark edildiği an odağı toplamak için zihne müdahale edilebilir. Başarı oranı olan bir yöntem.
  • Odağın bozulduğu işi odağı toplayabilecek bir hale getirebilirsiniz. Quest gibi.
  • Odağın bozulduğu işin sonunda gerçekleşecek bir hedef varsa bu hedef ile zihninizi motive edip ardından hemen devam edin. İyi bir psikolojik trick'tir.

Nedensizce hiçbir şeye odaklanamıyorum, bir şeyle uğraşırken anında kendimi başka bir şeyle uğraşırken buluyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Bir şey öğrenmek isterken kendimi başka bir şeyi öğrenirken buluyorum, kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
Dopamin reseptörlerini harcayan şeyleri bitirmen lazım. Sosyal medyada shorts kullamını azalt gerekirse bitir. Masturbasyon bağımlılığın varsa olabildiğince azaltman lazım. Kitap okumak, bulmaca çözmek gibi şeylere yoğunlaşman iyi olacak. Burda bana göre en önemlisi mastürbasyon kısmı. Ona dikkat edersen odak probleminin çözülmeye yakın olduğunu fark edeceksin.

Dopamin reseptörlerini harcayan şeyleri bitirmen lazım. Sosyal medyada Shorts kullamını azalt gerekirse bitir. Masturbasyon bağımlılığın varsa olabildiğince azaltman lazım. Kitap okumak, bulmaca çözmek gibi şeylere yoğunlaşman iyi olacak. Burada bana göre en önemlisi mastürbasyon kısmı. Ona dikkat edersen odak probleminin çözülmeye yakın olduğunu fark edeceksin.

Bugün Blender'la uğraşırken bir anda sosyal medyada bir fikir geldi ve nedensizce Blender'i bırakıp sosyal medya hesabı açtım sonra hemen sıkılıp Letgo'da tablet baktım sonra kendimi iPhone 6 da satıcıyla konuşurken buldum büyük ihtimalle almayacağım ama yine de konuşuyorum yardım edin sadece bunlar 2 saatte oldu