Detaylar
Kim cevapladı?Hakanss
Becerikli
Arkadaşlar 20-25 TL'ye offline Steam hesapları satılıyor oyunlar için, sizce almak mantıklı mı, param boşa gider mi veya korsan mı oynanmalı? Ne yapılmasını önerirsiniz?
Korsanda malware riskini alıyorsun bu işi otomatikleştirmiş kendisine ait paylaşımlı hesapları kullanan mağazaları tercih edebilirsin.
Korsanda malware riskini alıyorsun bu işi otomatikleştirmiş kendisine ait paylaşımlı hesapları kullanan mağazaları tercih edebilirsin.
Peki mağaza öneriniz var mı güvenli?
Hakanss
Becerikli
Direkt olarak isim vermem yasak olması lazım ama İtemsatış üzerinde 'sen' ile başlayan 128k başarılı işlemi olan bir mağaza var tercih edebilsin.
messigoatgerisiyok
Uzman
Arkadaşlar 20-25 TL'ye offline Steam hesapları satılıyor oyunlar için, sizce almak mantıklı mı, param boşa gider mi veya korsan mı oynanmalı? Ne yapılmasını önerirsiniz?
Hocam geçenlerde bende satın aldım daha çok olmadı hiçbir sorun olmadı fakat FIFA veya GTA 5 RDR gibi oyunları almanı tavsiye etmiyorum Rockstar doğrulaması çevrimdışı olmadı bende belki sizde olur bilmiyorum.
RDR2 oynamak istesem oynayamayacağım o halde, korsana da çok sıcak yaklaşamıyorum.Hocam geçenlerde bende satın aldım daha çok olmadı hiçbir sorun olmadı fakat FIFA veya GTA 5 RDR gibi oyunları almanı tavsiye etmiyorum Rockstar doğrulaması çevrimdışı olmadı bende belki sizde olur bilmiyorum.
5
5124
Ziyaretçi
Çevrimdışı oynayacaksanız sorun olmuyor genelde. Paylaşımlı hesap olduğu için o oyunu belki 100-200 kişi oynuyor, pek sağlıklı değil. İsim verilmesi yasak olduğu için kendiniz bakmanız lazım.
messigoatgerisiyok
Uzman
RDR2 oynamak istesem oynayamayacağım o halde, korsana da çok sıcak yaklaşamıyorum.
Hocam bir de yasak değil sanıyorum o yüzden site ismi vereceğim hesap ismindeki sitede 5 TL'ye bulmuştum 5 oyun 18 TL'ydi oradan satın almıştım mantığı şöyle çalışıyor önünüze kod ve site geliyor siz siteye kodu girip istediğiniz oyunu seçip guard kodunu alabiliyorsunuz her 48 saat içinde.
Ama bana göre korsandan çok daha mantıklı bir seçenek.
Hocam bir de yasak değil sanıyorum o yüzden site ismi vereceğim hesap ismindeki sitede 5 TL'ye bulmuştum 5 oyun 18 TL'ydi oradan satın almıştım mantığı şöyle çalışıyor önünüze kod ve site geliyor siz siteye kodu girip istediğiniz oyunu seçip guard kodunu alabiliyorsunuz her 48 saat içinde.
Ama bana göre korsandan çok daha mantıklı bir seçenek.
Hesaplar duruyor mu hala? Ve hesaptan atma gibi bir durum oldu mu?
messigoatgerisiyok
Uzman
Hesaplar duruyor mu hala? Ve hesaptan atma gibi bir durum oldu mu?
Hesaptan atma gibi bir durum olmadı ve istediğim zaman geri alabiliyorum zaten hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet