ornitorenk

Uzman
3 hareket ve 4+3+3 olmak üzere toplam 10 set omuz idmanı yaptıktan sonra enerjimin neredeyse çoğu bitiyor. Bu durumu yaşayan var mı? Spora yeni başlamadım 4-5 aydır yapıyorum ama omuzdan sonra ya 2 hareket toplam 6-7 set arka kol atıyorum ya da hiçbir şey yapmıyorum genelde. Bazen enerjik hissedip kol çalıştığım oluyor ama çoğu zaman beni tükendiriyor.

Full body antrenman yapıp hem omuz hem göğüs hem kol çalışan insanlar da tuhafıma gidiyor. 1.5 saat idman mı yapılır kardeşim nasıl buluyorsunuz bu enerjiyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vucudun alisacaktir karb cok onemli bu kadar uzun idman icin ayrica degisir naturel olup olmamasi ve ayrica ne kadar faydali tartisilir kucuk kas grubu olsa da tekrarlarin hizin vb her şey yorgunluk boyunutu etkiler dostum.

Sporla uğraşırken salondaki hocam 1 ölçek Nox diye bir şey içirmişti, gece uyuyamamıştım enerjiden. :D

3 hareket ve 4+3+3 olmak üzere toplam 10 set omuz idmanı yaptıktan sonra enerjimin neredeyse çoğu bitiyor. Bu durumu yaşayan var mı? Spora yeni başlamadım 4-5 aydır yapıyorum ama omuzdan sonra ya 2 hareket toplam 6-7 set arka kol atıyorum ya da hiçbir şey yapmıyorum genelde. Bazen enerjik hissedip kol çalıştığım oluyor ama çoğu zaman beni tükendiriyor.

Full body antrenman yapıp hem omuz hem göğüs hem kol çalışan insanlar da tuhafıma gidiyor. 1.5 saat idman mı yapılır kardeşim nasıl buluyorsunuz bu enerjiyi?
İlk öncelikle doktor veya hoca vs. değilim. Sadece salona gidip geliyorum o kadar. Kreatin ve sadece spor günü değil spordan önceki bir gün dahil iyi bir beslenme enerji sağlar diye düşünüyorum.

Ben fullbody yapıyorum. Her kasa 1'er hareket 1'er set, RIR 0-1. 1 saatte bitirip çıkıyorum. Tek yoran şey plakalı makineler plaka tak çıkar o kadar. Toplam 12 hareket.

Kesinlikle ayni gun yedigin besinlerin yaptigin idmanla cok alaksi yok kisa sureli seker haric dostum kreatin vs depolanarak fayda saglayan seyler 1 gun once yediklerin idmanda sana enerji olarak gelir.