Hakikaten garip bir durum.Sırf bir iki kız için üni'ye gideceksen hiç gitme daha iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?Kayıt yaptıracağım. Mezuna bırakacak ne cesaretim var, ne de matematik öğrenecek beynim var. Antalya, Ankara, Eskişehir gibi yerlerde okumaya yetecek ekonomik durumum yok.Bak sakın kayıt yaptırma ve mezuna kal. Mümkün mertebe İzmir, Antalya, Eskişehir yahut Ankara seçeneklerinden birinde oku. Başka bir meslek planın yoksa da mezuna kaldığın süreçte ders çalışır adam gibi bir bölümde okursun en azından.
Ek olarak küçükşehire alerjiniz mi var? Sanki giden dünyanın en ezik insanı olacak gibi tepki vermişsiniz.
Sevgili yapmak için mi üniversite okuyorsun?
Üniversite yapmak için sevgili okuyorum.
Bu kafayla yapsan da çok uzun sürmeyeceğini veya mutlu olamayacağını düşünüyorum. Hayattaki amacın bundan daha fazlası olmalı. Biraz da büyümelisin. Gittiği yeri lise 5 yapacak olan kafa sendekiyle birebir aynı. Ait olduğun yere gidiyorsun. Güle güle.
- Makaleler
- 1
Bu kafayla manitaları zor bulursun, kadına mı açsın anlamadım git eskorta bak keyfine.
Bu kadar aciz olma.
Bu kadar aciz olma.
Eskort bile reddeder benden söylemesi.Bu kafayla manitaları zor bulursun, kadına mı açsın anlamadım git eskorta bak keyfine.
Bu kadar aciz olma.
Yapay zekadan bile reddedilmiş biriyim yani.
Hayır. Orası lise 5 değil. Normal üniversite kazansam emin ol yine bulamam.Bu kafayla yapsan da çok uzun sürmeyeceğini veya mutlu olamayacağını düşünüyorum. Hayattaki amacın bundan daha fazlası olmalı. Biraz da büyümelisin. Gittiği yeri lise 5 yapacak olan kafa sendekiyle birebir aynı. Ait olduğun yere gidiyorsun. Güle güle.
Ön lisantan sevgili yapan bir sınıf arkadaşı gördüm. Böylece bu argümanım tamamen çürümüş oldu. Ama yine sevgili bulamam.
Son düzenleme:
Winner
Üstün
Büyük ihtimal öyle. Arkadaştaki kız merakını çözemedim.
Çevremin var, benim neden yok?Büyük ihtimal öyle. Arkadaştaki kız merakını çözemedim.
Winner
Üstün
İnternetten bul.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311