Puma gibi powershift, captur gibi edc şanzıman, Hyundai gibi dct şanzımana sahip araç önermişler. Ama öneririken, olası bir şanzıman arızasında olacakları da belirtselermiş keşke. Bu modellerin hepsi çift kavrama ve ikinci elde riskli şanzımanlara sahip araçlar. Çift kavrama değişimi 150 bin liraları buluyor komple değişirse şanzıman. Kavrama ve volandan bahsetmiyorum, onlar çok pahalı değil. Bu araçlardan birini alırsanız, kenarda en az 100k bulundurun. Kuga anlarım, focus active, düz focus anlarım onlar da çok sağlam şanzımana sahip, motor olarak da öyleler. Ford'ta benzin tavsiye etmiyorum, dizel tavsiye ederim.
3008, 5008, Kuga, Opel grandland, C5 Aircross, Nissan'e Power SUV modelleri bende bunları tavsiye ediyorum. Bu önerdiğim modellerin hepsinin motor, şanzıman sorunsuzlar. Baş ağrıtmaz. Uzak durman gereken sadece 1.2 puratech motor, gerisi sorunsuz Psa'da şanzıman ve motor olarak.
Evet 3008 modellerinde bulunan eat8 tork konvertörlü diye tabir ettiğimiz yeni nesil, çok güzel bir şanzıman. Bizzat kendim kullanıyorum bu şanzımanı. 3 farklı PSA modeli kullandım, bakım harici sanayi ve yetkili servis yüzü görmedim bu arada.