Fickle Willow

Başarılı
@Majdev OpenWrt üzerinden flash attım, nedense fw_printenv ile sorguladığımda hiçbir şey değişmedi, tam olarak nasıl sıfırlarız? (Evet, flashlarken her şeyi sil dedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer satıcı firmware verdiyse bizimle paylaşır mısınız?
SFP'nin üzerinde gelen yazılımı göndermişler, O2-O3 döngüsünden maalesef çıkamadım. OpenWrt üzerinden "Final_default_IOP-squashfs.image" dosyasını flashladım, nedense fw_printenv değişmedi. Eğer dosyayı isterseniz paylaşayım ama ttl'ile yaparsak her şey temizlenir gibi düşünüyorum.

1732761329657.webp

Flash olarak satılıyordu, OpenWrt arayüzüne ilk girişte sadece root kullanıcı adı ile girilebiliyordu.

Flash olarak satılıyordu, OpenWrt arayüzüne ilk girişte sadece root kullanıcı adı ile girilebiliyordu.
Root erişimi sadece arayüze erişim değil ürün içerisinde değişiklikler yapmanızada izin verir. OpenWRT arayüzünde yaptığınız değişiklikler kimi zaman kaydedilmiyor. Kaydedilmesi için iki defa kaydet demenizde gerekiyor. Sorunlu bir yazılım. Belki ilerde bunun için kendi arayüzümü yapıl sizlere paylaşabilirim. Ama önce SFP’nin tekrar elime ulaşması lazım.

Root erişimi sadece arayüze erişim değil ürün içerisinde değişiklikler yapmanızada izin verir. OpenWRT arayüzünde yaptığınız değişiklikler kimi zaman kaydedilmiyor. Kaydedilmesi için iki defa kaydet demenizde gerekiyor. Sorunlu bir yazılım. Belki ilerde bunun için kendi arayüzümü yapıl sizlere paylaşabilirim. Ama önce SFP’nin tekrar elime ulaşması lazım.
Windows'ta arp -a ile baktığımda MAC adresi değişmiş gözüküyor, SSH ile fw_printenv komutunu yazdığımda yaptığım değişiklikler uygulanmış.