Detaylar
Kim cevapladı?En F/P olmayan urunlere girebilecek potansiyelde.
Cihazin bir kronik sorunu yok. Donanimi maks 10K eder, o fiyattaki cihazlardan ne bekleniyorsa onu sunuyor. Yongasi A34'un yongasi ile benzer hatta muhtemelen sadece adi farkli. Ekran ozellikleri 10 binin de altini hak ediyor, kamera paketi de yine 10 binlerde.
Yazilimi da sahsen ColorOS kotu bir arayuz degil. Cok daha beterleri var piyasada.
Saglamligi ise elle kolayca kirilabilecek kadar zayif reklamlarinin aksine.
7050 ve UFS 3.1 ile bir yili rahat cikarir.
Yazilimi da sahsen ColorOS kotu bir arayuz degil. Cok daha beterleri var piyasada.
Saglamligi ise elle kolayca kirilabilecek kadar zayif reklamlarinin aksine.
7050 ve UFS 3.1 ile bir yili rahat cikarir.
İsimbulamajim
Üstün
Ebu Bekir
Uzman
Teknolojide model daha önemli bir belirleyici değil mi?Oppo beni okşasalar almam iPhone Samsung gibi markalar varken deli mi öptü beni gidip başka markalara kayalım her zaman derim PC alacaksan ASUS telefon alacaksan Samsung yada iPhone al bitti gitti la.
- Makaleler
- 1
Model yeterli değil.Teknolojide model daha önemli bir belirleyici değil mi?
Fiyat ve fiyata karşı sunulan özellikler > malzeme kalitesi (opsiyonel) > kullanım niyeti > işlemci-kamera paketi-buhar odası şeklinde basit sıralama yapabiliriz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryası iyi, ekranı kaliteli bir orta segment cihazı. 19 bin ₺'ye çıkan telefon, şu an 16500 ₺'den işlem görüyor. Fiyatının düşmesiyle çok satan bir cihaz haline geldi. İşlemcisi çok performanslı olmasa da A54'teki Exynos 1380 ile denk sayılabilir ve fiyatları aynı seviyede. Dikkatli kullanımda herhangi bir zarar geleceğini sanmıyorum, durability testleri çok saçma geliyor şahsen. Sonuçta istendiğinde her cihaz paramparça hale getirilebilir. Ekran, batarya, hızlı şarj, kutu içeriği önemliyse alınabilir. 1 senede kullanılamaz hale gelmez, en az 3 yıl götürür. Nasıl kullandığına da bağlı bu biraz. Hor kullanıyorsan 2 güne perte çıkabilirsin her cihazı.