Detaylar
Kim cevapladı?ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Antitröst Yasaları ile.Piyasa özgürlüğünün sağlandığı koşullarda tekelleşmenin önüne nasıl geçilecek? Bu terimlere yeniyim, şimdi araştırdım.
Xackwild
Becerikli
Bir şirketin büyümek için önü açılmışsa yasal çerçevede buna nasıl engel olacaksınız? Sonuçta özel sektörü destekleyen bizzat devlet aygıtı değil mi? Bu yasalar sadece çerçevesi çizilmiş zenginler yaratır. Bunları kapitalizmin sürekli büyüme eğilimi içinde olduğu için söylüyorum.
Son düzenleme:
Captain Levi
Yetkin
Sosyal Liberalizm'i, Klasik Liberal düşüncenin saptırılmış hali olarak görüyorum.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Liberal ekonomi sayesinde şişirilen para babalarının, olası olarak para babası olmadan girilemeyen bir mecliste çıkarılan yasalar sayesinde düzeltilebileceğini savunan Polyanna masalları kıvamında düşünce saçıntıları.
Bunlara kulak asan ya da bunlardan medet uman proleterler, "acaba ne yapıyoruz?" dese ya.
İnsanoğlu neredeyse 5000 yıldır yasa yapıyor ve geldiğimiz nokta bu. Mesele yasa yapmak değil, yapılan yasanın uygulanması.
Bunlara kulak asan ya da bunlardan medet uman proleterler, "acaba ne yapıyoruz?" dese ya.
İnsanoğlu neredeyse 5000 yıldır yasa yapıyor ve geldiğimiz nokta bu. Mesele yasa yapmak değil, yapılan yasanın uygulanması.
Son düzenleme:
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Anladım, ben sadece düşüncelerini merak ettim insanların. Sosyal Piyasa ekonomisi hakkında ne düşünüyorsunuz?Liberal ekonomi sayesinde şişirilen para babalarının, olası olarak para babası olmadan girilemeyen bir mecliste çıkarılan yasalar sayesinde düzeltilebileceğini savunan Polyanna masalları kıvamında düşünce saçıntıları.
Yeni konular
-
-
-
Custom ROM J7 Prime ve diğer Exynos 7870 cihazlar için OneUI 7 ROM çıktı!
- İsimbulamajim
-
-
-
-
-
-