Hayat çok nadir ve kıymetli aslında. Türkiye'de bunu pek hissetmiyor olabilirsin ama öyle olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Zaten yaşayacağın topu topuna maksimum 80, hadi 90 olsun o yüzden yaşayabiliyorken en iyisini yaşa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayat çok nadir ve kıymetli aslında. Türkiye'de bunu pek hissetmiyor olabilirsin ama öyle olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Zaten yaşayacağın topu topuna maksimum 80, hadi 90 olsun o yüzden yaşayabiliyorken en iyisini yaşa.
Yaşamaya çalışsamda keyif alamam ki. Aklımda hep nihilizm çığlıkları yükselir. Yok olacağım ve bir gün her şeyin anlamını yitireceği gelir. Ölüm gelir.

İntihar edince de son aynı olacak ama bu kaçınılmaz bir şey zaten.
Maalesef. Kaçınılmaz olması hayatı boş ve anlamsız yapıyor zaten benim için

Ben asıl senin dolu dolu yaşaman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü helal günah kavramı olmadığı için yapabileceklerinin sınırı yok başkasına müdahale etmediğin sürece. Ama örneğin bir müslüman ufak bir alkolden bile çekinebiliyor.

Yaşamaya çalışsamda keyif alamam ki. Aklımda hep nihilizm çığlıkları yükselir. Yok olacağım ve bir gün her şeyin anlamını yitireceği gelir. Ölüm gelir.

Maalesef. Kaçınılmaz olması hayatı boş ve anlamsız yapıyor zaten benim için
Saçma düşünüyorsun. Yemekten sevişmekten içmekten gezmekten zevk almıyor musun ?