Detaylar
Kim cevapladı?Alınabilir. Ama Extreme ve Expression donanımlarını almanı tavsiye ederim. Turbo motor var, CVT şanzıman var. Motor 0.9 Tce sakin kullanmanı tavsiye ederim, aşırı sıkıştırmaya gelen bir motor ve şanzıman değil. Kronik problemler onda da var, lakin sıfır almayı düşündüğünüz için üzeceğini düşünmüyorum.
O paralara İ20 ve Egea olabilir alternatif olarak sıfır. Biraz zorlayıp, Clio modeli de alınabilir.
Ama derseniz temiz ikinci el düşünürüm, o zaman daha iyi arabalar alınabilir o bütçelerde bence.
O paralara İ20 ve Egea olabilir alternatif olarak sıfır. Biraz zorlayıp, Clio modeli de alınabilir.
Ama derseniz temiz ikinci el düşünürüm, o zaman daha iyi arabalar alınabilir o bütçelerde bence.
Kadircan
Uzman
Alınabilir. Ama Extreme ve expression donanımlarını almanı tavsiye ederim. Turbo motor var, CVT şanzıman var. Motor 0.9 TCe sakin kullanmanı tavsiye ederim, aşırı sıkıştırmaya gelen bir motor ve şanzıman değil. Kronik problemler onda da var, lakin sıfır almayı düşündüğünüz için üzeceğini düşünmüyorum.
O paralara I20 ve Egea olabilir alternatif olarak sıfır. Biraz zorlayıp, Clio modeli de alınabilir.
İkinci elde problemler var çok anlayan biri değilim ekspertiz parası cart curt sıkıntı olabiliyor I20 Egea daha pahalı 0 olarak Clio da pahalı.
Alınabilir. Ama Extreme ve expression donanımlarını almanı tavsiye ederim. Turbo motor var, CVT şanzıman var. Motor 0.9 TCe sakin kullanmanı tavsiye ederim, aşırı sıkıştırmaya gelen bir motor ve şanzıman değil. Kronik problemler onda da var, lakin sıfır almayı düşündüğünüz için üzeceğini düşünmüyorum.
O paralara I20 ve Egea olabilir alternatif olarak sıfır. Biraz zorlayıp, Clio modeli de alınabilir.
İkinci el ne alınabilir acaba?
Expression bu modeli düşünüyorum.
İkinci elde problemler var çok anlayan biri değilim ekspertiz parası cart curt sıkıntı olabiliyor I20 Egea daha pahalı 0 olarak Clio da pahalı.
İkinci el ne alınabilir acaba?
Expression bu modeli düşünüyorum.
Sıfır, sıfırdır. En azından başından ne geçtiğini biliyorsunuz. İlk sahibi olmak, bambaşka. Liste fiyatları yanıltmasın, geçen bir konuda konuştuk. Buradan bir arkadaş, liste fiyatından daha iyi bir fiyata üst paket aldı aynı paralara. Bayilerle pazarlık yapmanız gerekiyor, ciddi indirim yapıyorlar. O liste fiyatlarının, altında gidiyor genelde. Nakit alırsanız, daha da rahat oluyor. Ama sıfır bile alsanız, araca expertiz yaptırın. Gezen Adam var, arabayı bayiden çıkartmadan sıfır şekilde expertiz yaptırabiliyorsunuz mesala o adamlara. Gelip expertiz yapıyorlar bayide. Sıfır arabalarda bile artık sorun çıkıyor çünkü. Ben tavsiye ediyorum bu arada bu yöntemi. Baktığınız alınabilir sıfır şekilde, sorun olmaz.
1-2 tane model önereyim. Önerdiklerim temiz araçlar ve modelli araçlar olacak size. Ben şahsen, Japon tercih ederim. Çok sağlamlar şayet.
Kadircan
Uzman
Hocam biraz geç oldu ama yazayım dedim 2025 dacia sandero stepway aldım kullanıyorum gayetde memnunumSıfır, sıfırdır. En azından başından ne geçtiğini biliyorsunuz. İlk sahibi olmak, bambaşka. Liste fiyatları yanıltmasın, geçen bir konuda konuştuk. Buradan bir arkadaş, liste fiyatından daha iyi bir fiyata üst paket aldı aynı paralara. Bayilerle pazarlık yapmanız gerekiyor, ciddi indirim yapıyorlar. O liste fiyatlarının, altında gidiyor genelde. Nakit alırsanız, daha da rahat oluyor. Ama sıfır bile alsanız, araca expertiz yaptırın. Gezen Adam var, arabayı bayiden çıkartmadan sıfır şekilde expertiz yaptırabiliyorsunuz mesala o adamlara. Gelip expertiz yapıyorlar bayide. Sıfır arabalarda bile artık sorun çıkıyor çünkü. Ben tavsiye ediyorum bu arada bu yöntemi. Baktığınız alınabilir sıfır şekilde, sorun olmaz.
1-2 tane model önereyim. Önerdiklerim temiz araçlar ve modelli araçlar olacak size. Ben şahsen, Japon tercih ederim. Çok sağlamlar şayet.
Hocam biraz geç oldu ama yazayım dedim 2025 dacia sandero stepway aldım kullanıyorum gayetde memnunum![]()
Hayırlı olsun, güle güle kullan.