Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    16

Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Arkadaşlar oyun konsolu mu yoksa laptop mu alsam karar veremedim. Konsol alırsam ya Xbox Series X, ya da PlayStation 5 alacağım. Laptop alırsam da iyi bir sistem almak istiyorum. Fazla oyun oynayan biri değilim. Günde maksimum 1-1, 5 saat zorlarsam. Ama belki ev ahalisiyle oynamak için konsol daha mantıklı olabilir. Çok kararsız kaldım. Sizin fikriniz nedir?

Çok oyun oynayan birisi değilseniz "oyun makinesi" almak "bence" mantıklı değil. Ailecek oynayacaksanız da televizyona bağlaması da kolay olur laptopu, emulatör kurar Nintendo oyunlarını dahi oynarsınız. Kabaca kullanım amacınıza bağlı.

Arkadaşlar oyun konsolu mu yoksa laptop mu alsam karar veremedim. Konsol alırsam ya Xbox Series X, ya da PlayStation 5 alacağım. Laptop alırsam da iyi bir sistem almak istiyorum. Fazla oyun oynayan biri değilim. Günde maksimum 1-1, 5 saat zorlarsam. Ama belki ev ahalisiyle oynamak için konsol daha mantıklı olabilir. Çok kararsız kaldım. Sizin fikriniz nedir?

Hocam laptop al gec, cok oyun oynamak istiyorsan da 2. el PS4 cak bir tane keyfine bak o kadar para verilmez konsola.

Çok oyun oynayan birisi değilseniz "oyun makinesi" almak "bence" mantıklı değil. Ailecek oynayacaksanız da televizyona bağlaması da kolay olur laptopu, emulatör kurar Nintendo oyunlarını dahi oynarsınız. Kabaca kullanım amacınıza bağlı.
Son çıkan yeni nesil oyunları oynayacağım hocam. Ondan güzel sistem istiyorum. PC nedense hiçbir zaman içime tam olarak sinmiyor. PlayStation Plus ve Xbox üyeliği falan alsam rahat olur diye düşünüyorum konsolda.

Çok oyun oynamıyorsanız laptop gündelik işler için iyi olabilir fakat hikayeli oyunlara meraklıysan konsol iyi bir tercih olabilir. Eğer evde zaten bilgisayar varsa konsol öneririm.

Driver derdi, uyumsuzluk sorunlari gibi cok fazla sorunla ugrastiriyor. Konsol daha mantikli aileyle oynamak icin.
Evet yani şimdi akşam oturup babanla bir pes atmak güzel hissettirir. Seviyorum ailemle zaman geçirmeyi. Oturup PC'de oynamayı da bir yandan o yüzden istemiyorum.
Amaç sadece oyunsa bence xbox series x al. Ayar falan uğraşmaz kasmadan takılmadan oynarsın sabit fps.
Bende sizinle aynı düşünüyorum.
Mobilite ihtiyacı olmayan birisinin laptop almasının hiçbir anlamı yok. Taş çatlasın 20k'ya alacağınız bir Xbox veya PS5 ile mis gibi istediğiniz oyunları oynayabilirsiniz. İlla windows lazımsa da PC alın.
İlla Windows gerekli değil. Sizle aynı şeyi düşünüyorum.

Çok oyun oynamıyorsanız laptop gündelik işler için iyi olabilir fakat hikayeli oyunlara meraklıysan konsol iyi bir tercih olabilir. Eğer evde zaten bilgisayar varsa konsol öneririm.
Evde PC var. Eski falan ama döneminin en iyi bilgisayarlarından. Oyun dışındaki işlerim baya kolay şekilde halloluyor.

Series X alsam taşıması da baya rahat olur galiba.