O zaman bu şekilde kalacak, yazın özellikle fansız olmaz. Şu an dahi sorun yapma potansiyeli var, dr ekstra ısınır. DDR5'te aktif soğutma lazım genel olarak performans almak istiyorsan.

Hocam test bitti RAM'ler 50-52 arasında iod 45 derece.

O zaman bu şekilde kalacak, yazın özellikle fansız olmaz. Şu an dahi sorun yapma potansiyeli var, dr ekstra ısınır. DDR5'te aktif soğutma lazım genel olarak performans almak istiyorsan.

Ters şekilde takarsam oturabilir hocam sipariş edeceğim pazartesi günü onun ayarlamasını yaparım. Bu VSOC 1.25 olmadı diğer VDD gözükmüyor anlamadım gerçekten hocam.

son.webp

22.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Program kaynaklı ve vdrop kaynaklı o voltaj olayları. Yani sorun yok.

Teşekkür ederim hocam hata almadım bu şekilde oyunda takılmada almıyorum FPS dropta olmuyor sorunların çözümü sizsiniz Allah sizden razı olsun hocam vakit ayırdığınız için özelden iletişime geçme durumu var mıdır sizinle.

Black stok mevcut, sipariş pazartesi sevk edilecektir.

Teşekkür ederim, beyazı da siyahı da sipariş veren benim. Beyazı yanlış karttan aldığım için iptal ettim.:)

@Ayhan Dönmez hocam hayırlı geceler benim anakart için 1670 BIOS sürümü gelmiş sizce güncelleme yapayım mı böyle kalsın mı en son sizinle beraber yaptığımız ayarda kullanıyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, beyazı da siyahı da sipariş veren benim. Beyazı yanlış karttan aldığım için iptal ettim.:)

@Ayhan Dönmez hocam hayırlı geceler benim anakart için 1670 BIOS sürümü gelmiş sizce güncelleme yapayım mı böyle kalsın mı en son sizinle beraber yaptığımız ayarda kullanıyorum.

Uygundur, Bank Refresh NORM bu şekilde deneyin. TRCDWR Nitro menüsünden Active SPD Timings kısmından Hex değer verip dene. 8 Boot etmezse halen daha bug devam ediyor demektir. Hex ve Decimal 8 değeri eşit. ARd 0 deneyin. ARd 0 ve Control Line 0 1.15 VDDP isteyebilir. Burst 1X-1X stabil ise kalabilir.

1781386977199.webp

Uygundur, bank Refresh norm bu şekilde deneyin. Trcdwr Nitro menüsünden active SPD timings kısmından hex değer verip dene. 8 boot etmezse halen daha bug devam ediyor demektir. Hex ve decimal 8 değeri eşit. Ard 0 deneyin. Ard 0 ve Control line 0 1.15 vddp isteyebilir. Burst 1X-1X stabil ise kalabilir.

Eki Görüntüle 257011

Teşekkür ederim elleriniz dert görmesin hayırlı geceler :)

Teşekkür ederim elleriniz dert görmesin hayırlı geceler :)

SVM mode kapalı olduğu için bellek bütünlüğü Windows'ta kapalı konumda ondan bir sorun olur mu @Ayhan Dönmez hocam.

Son düzenleme: