Hayır, olmaz. P12 Pro, P12 Max fanların yeni versiyonu onu almanı isterdim ama 450 TL'den 800 TL'ye zıplatmış firma durduk yerde. Hepsiburada üzerinden de alabiliyordun. 3 tane radyatör fanı ile değiştirmen ekstra iyi olur. Bu artan 3 fanı da alta atarsın ya da push/pull yapabilirsin kasana sığarsa. Kendi fanları da yeterli gelir ama değişsen daha iyi olur, bütçe artacağı için o yönde değerlendirirdin. Ama şart değil tabii ki. Sıvı soğutma kutusu içinden 3'lü fan çoklayıcı çıkıyor, o fanları çoklayıp tek CPU_FAN girişten takıyorsun, problem olmaz yani.

Diğer tavsiye edeceğim fanlar bu olur:

https://www.hepsiburada.com/silvers...-led-12cm-fan-sst-ab120r-argb-pm-HB00001CGYGO

Radyatör ya da kasa içi kullanabilirsin, CFM'si yüksek, statik basıncı da radyatör için yeterli ya da kule tipi soğutucular için. Kendi fanları da yeter ama Thermalright'ın, bütçe artacağı için bu yönde değerlendirirsin. Boş yere RAM'e yatırmana gerek yok sonuçta.

Push/Pull yapabilirsin kasana sığıyorsa Air blazer ile birlikte, içinden radyatör vidası çıkıyor Blazer'in. Böyle daha mantıklı olabilir, Pro fanlar 2 kat zamlanmış çünkü. Bu dediğim şart değil, istek dahilinde yapılabilir bu arada. Aldığın AiO tek başına yeterli zaten.

Yanıt için teşekkürler. Arctic olanlara baktım da bayağı hoş duruyor fiyatının düşmesini bekleyip alabilirim. Kasanın fanları ne kadar kaliteli onu bilmiyorum ama. 3 fan alırsam onları radyatöre takarım. Çıkarttıklarımın ikisini kasa önüne kalanı da egzoz olarak takarım. Kasanın fanlarını da alta dizerim herhalde kaliteli değildir AiO veya sonradan alabileceklerim kadar.