Xbox 360 hayranı olduğum bir gamepad. Orijinal bulunursa kesinlikle kapın.
Ergonomisini en beğendiğim gamepad olabilir. 5 yaşında kulaklığını çaldığım abide xbox 360 vardı ilk elime aldığım gamepad o'ydu.
Xbox 360 hayranı olduğum bir gamepad. Orijinal bulunursa kesinlikle kapın.
Rampage SG-R602. Bende var. X360CE ile hemen hal oluyor.Arkadaşlar PC için gamepad bakıyorum, aklımda bir bütçe yok 1 ay kullanacağım. Olabilecek sorun çıkmayacak en F/P gamepadi önerebilirseniz sevinirim. Xbox ya da PS tabanlı olması fark etmez.
Bütçe belirtmemişsin ama çakma Xbox 360 fiyatlarına göre bir şey arıyorsan şu ürüne yönel.
![]()
Multilaser Gamer GP-100 Ps3, Pc Uyumlu USB Kablolu Oyun Kolu Controller - 582.50 TL + KDV
Multilaser Gamer GP-100 Ps3, Pc Uyumlu USB Kablolu Oyun Kolu Controller ,www.gizala.com.tr
Bütçe sorunun yoksa Xbox 9. nesil veya 8Bitdo alınabilir.
Piyasada son üretilen 9. nesil Xbox dışında orijinal kontrolcü yok. Özellikle 2000 ₺ satılan 8. nesil Xbox kontrolcüleri bile çakma. Çinliler bu çakma işinin bayağı abartmış durumdalar. Fason üretim çoğu ürün bu çakma ürünlerden daha iyi oluyor. Çakma ürünler genellikle Xbox uygulamasından güncelleme falan alırken hata alıyor.
Hepsiburada ve Trendyol'un düzgün bir denetim sistemi yok. Yorumlarda incelemeleri 1 puana alırsan çakma olduğuna dair kanıtlı görseller falan var. Bu tarz ürünlerde orijinal alıyorsaız kesinlikle belirli siteler ve satıcılar dışına çıkmayın. Amazon'dan alırken kendi sattıkları ürünlere bakın. Veya kontrolcülerin kendi önerdikleri satış sitelerine bakın.
Xbox gecikmesi kullandığınız Bluetooth adaptörden kaynaklıdır. Öyle bir gecikme yok.