Makaleler
104
Yer
İstanbul
Yanlış hatırlamıyorsam eskiden bu kadar kötü değildi fakat şu anda gerçekten leş gibi bir tadı var. Sanki musluk suyundan kola yapmışlar gibi. Bunu kendi isteğiyle içmez kimse.

Son düzenleme:
Şişe halini, 1,5 litrelik olanını içiyorum. Bazen tadı çok iyi oluyor; taze ekmek gibi, yeni yapılmış hissi veriyor. Bazen de sanki anlamsız, tatsız bir su içiyormuşum gibi geliyor. Ortasını henüz görmedim. Taze olanına denk gelirsem tadı gerçekten çok güzel oluyor.

Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa eskiden kutu kola içerken genzimiz mi yanardı? Şimdikiler su gibi, içiyorsun gidiyor.

Pepsi hiçbir zaman iyi değildi bence. Her zaman daha “tatlandırıcılı” bir tadı vardı Coca Cola’ya göre. Hiç sevemedim, hala sevemiyorum. Hoş, asitli içecek tüketimimi aşırı sınırladığım için içmiyorum da.

Pepsi'yi son zamanlarda benim de içesim gelmiyor. Yıllardır Fanta yerine Pepsi içtim, şu an tam tersi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abur cuburla mükemmel gidiyor Pepsi. Coca-Cola'da yemeklerin yanında mükemmel gidiyor. Coca-Cola abur cuburun yanında güzel gitmiyor, Pepsi'de yemeğin yanında güzel gitmiyor diğer türlü de.

Bu arada üretildikleri yere göre de tadı değişiyor. Coca-Cola mesela Erzurum, ya da oralara yakın yerlerde süper oluyor tadı bildiğin 15-20 yıl önceki kola gibi ama Ankara'da üretilmiş bir Coca-Cola'yı alınca tadı aynı ilaç gibi oluyor.