Bizde 1 ay önce Pepsi ile Lipton 8 TMT olmuştu (önceden 5 TMT'ydi) sonradan yine 5 TMT yapmışlardı. 5 TMT olduğu zamanda alıp içtiğimde ise tadı çamaşır suyundan farksız Arçalyk kola ile aynıydı. Ve hala da kötü.

Geçen şansıma genzimi yakacak derecede bir Pepsi denk gelmişti. Şans işi gibi oldu artık bu şeyler. Mesela bugün aldığım Coca-Cola sudan farksızdı.

70 yaşında babam Instagram’da kola ile yapılan temizlikleri görmüş, “bir bardak koy da içine bağ makasını koyayım, pasları çözülsün” dedi. Türkiye’de üretilen kola kalitesiz baba, o iş olmaz; hatta bağ makası yapış yapış olursa şaşırma dedim. Cidden en ufak bir pas, küf lekesini çıkarmamıştı. Kola seven birisi olarak yurt dışında çok daha kaliteli olduğunu söyleyen arkadaşlarım var. Özellikle şişesi açılmış kolanın 2 hafta sonra bile ilk gün gibi genzi yakan bir etkisi olduğunu söylemişti Japonya’da iken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef. Hatta gariptir burada kola bile daha kötü.
Bugün internet hızı testi videonuza denk geldim, bu konuyu birkaç gün önce görmüş, anlam verememiştim. Oradaki Coca Cola'ların büyük çoğunluğu, belki de hepsi mısır şurubuyla yapılıyor olmalı. Herhalde Pepsi de öyledir. Mexicoke sorun.

Bir ara Türkiye'de kapak üzerindeki zımbırtılara bakıp bu Çorlu'da üretilmiş, oranın ürünü daha gazlı, daha güzel oluyor diyorlardı. Ülke içinde bile fark oluyor.

Kesinlikle katılıyorum. Bence sadece Pepsi değil, Türkiye'de şu anda gördüğüm, içtiğim bütün kolalar vasat içecekler. Yurtdışında ne durumdadır bilemiyorum. Bugün yıllardır var olmasına rağmen ilk kez Maltana denedim. O bile tat açısından daha kaliteliydi kolaya göre. Tek dezavantajı hemen bitmesi.

Coca-Cola 1 lt tatlandırıcı yok lakin 2.5 lt colada var Pepsi'zaten uzun zaman önce bozmuştu şeker fiyatları uçunca colaları yapay tatlandırıcı ile tadını bozdular.

Sebebi belli.
1767540999186.webp