70 yaşında babam Instagram’da kola ile yapılan temizlikleri görmüş, “bir bardak koy da içine bağ makasını koyayım, pasları çözülsün” dedi. Türkiye’de üretilen kola kalitesiz baba, o iş olmaz; hatta bağ makası yapış yapış olursa şaşırma dedim. Cidden en ufak bir pas, küf lekesini çıkarmamıştı. Kola seven birisi olarak yurt dışında çok daha kaliteli olduğunu söyleyen arkadaşlarım var. Özellikle şişesi açılmış kolanın 2 hafta sonra bile ilk gün gibi genzi yakan bir etkisi olduğunu söylemişti Japonya’da iken.
Çocukken bisikletimin paslı yerlerini kolayla temizlemistim bildigin sıfir gibi eski haline donmustu koca bisiklet. 😅

Yanlış hatırlamıyorsam eskiden bu kadar kötü değildi fakat şu anda gerçekten leş gibi bir tadı var. Sanki musluk suyundan kola yapmışlar gibi. Bunu kendi isteğiyle içmez kimse.
Bu mesajı hatırlayak uzun süre sonra gerçekten merakımdan şans vermeye karar verdim. An itibariyle bu mesaja kesinlikle katılıyorum. Direkt musluk suyu olmuş.

Sarıyer Kola gibi markalar alsaydım muhtemelen daha mutlu olurdum.

Bu mesajı hatırlayak uzun süre sonra gerçekten merakımdan şans vermeye karar verdim. An itibarıyla bu mesaja kesinlikle katılıyorum. Direkt musluk suyu olmuş.

Sarıyer kola gibi markalar alsaydım muhtemelen daha mutlu olurdum.
Sarıyer, emin ol daha kötü. Mesela 1 litrelik Coca-Cola'da yapay tatlandırıcı kesinlikle yokken, 2.5 litreliklerde yapay tatlandırıcı var.
Bir de plastik şişedeki kolalar kargo ile geldiği için güneş ışığına maruz kalıp tat değişikliğine uğruyor, özellikle yazın.