2133

Uzman
Selam arkadaşlar, kulaklığımın pilinin az gitmesi üzerine pili söktüm. Pil hafif bitmişti 3.7v 1000 mAh bir pil yeni pil piyasada yok bunun üzerine 3.7v 450 mAh pil lehimlesem olur mu ayrıca kulaklığa zarar verir mi? Kulaklık: Stealth Ear Force 700 RX modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pilin üzerine pil nasıl lehimleniyor onu bilmiyorum ancak kulaklığınızın pilini değiştirebilirsiniz.

Benim Corsair HS70'in de 1000 mAh pili vardı. Ben şu pili almıştım. Stokta bulabilirseniz başka sitelerde alabilirsiniz ancak pinlere vs. dikkat edin. Benim kulaklığım 3 pinliydi.

Selam arkadaşlar, kulaklığımın pilinin az gitmesi üzerine pili söktüm. Pil hafif bitmişti 3.7v 1000 mAh bir pil yeni pil piyasada yok bunun üzerine 3.7v 450 mAh pil lehimlesem olur mu ayrıca kulaklığa zarar verir mi? Kulaklık: Stealth Ear Force 700 RX modeli.

1000 mAh yerine 450 mAh pil koyarsan daha çabuk bitecektir.

Pilin üzerine pil nasıl lehimleniyor onu bilmiyorum ancak kulaklığınızın pilini değiştirebilirsiniz.

Benim Corsair HS70'in de 1000 mAh pili vardı. Ben şu pili almıştım. Stokta bulabilirseniz başka sitelerde alabilirsiniz ancak pinlere vs. dikkat edin. Benim kulaklığım 3 pinliydi.

Bu ürünlerden hep stokta yok piyasası bitmiş.

1000 mAh yerine 450 mAh pil koyarsan daha çabuk bitecektir.

Hayır 1000 mAh pilin üzerine 450 mAh pil lehimlersem teoride 1450 mAh oluyor.

Pilin punta kısmına diğer batayaryayı lehimleyeceğim.

Büyük ihtimal cihaz bozulabilir. Haliyle Volt da artıyor yani. 3.7 + 3.7= 7.4 V

Evet bunu düşünemedim :D

Pilin üstüne pil nasıl ekleyeceksiniz arkadaşlar orasını kaçırdım ben.

Hadi bir şekilde paralel bağladınız, bu pillerin devreleri var, voltajı muhtemelen kesecektir. Pillerle çalışmadığımdan elektrik mühendisi olmama rağmen ben bile kesin yorum yapamıyorum, sizler nasıl yapıyorsunuz anlamamaktayım.

Daha detaylı anlatımlar yapar mısınız?