Bütçe
~35.000₺
kaç gündür araştırma yapıyorum sonuç okarak fp ürünü x7 pro kalıyo fazla bir bütçemde yok bazı yorumlarda şebeke sorunu var gibi şeyler yazmışlar x3 prodan geçmeyi düşünüyorum ama ithalatçı garantili yoksa türkiye garantilimi alıyım karar veremedim.....

Kaç gündür araştırma yapıyorum sonuç okarak F/P ürünü X7 Pro kalıyor fazla bir bütçemde yok bazı yorumlarda şebeke sorunu var gibi şeyler yazmışlar X3 Pro'dan geçmeyi düşünüyorum ama ithalatçı garantili yoksa Türkiye garantilimi alayım karar veremedim...

Ayrı bir konu açabilirsiniz. POCO X serisinde genel bir sorun oluyor. F serisi öneririm.

kaç gündür araştırma yapıyorum sonuç okarak fp ürünü x7 pro kalıyo fazla bir bütçemde yok bazı yorumlarda şebeke sorunu var gibi şeyler yazmışlar x3 prodan geçmeyi düşünüyorum ama ithalatçı garantili yoksa türkiye garantilimi alıyım karar veremedim.....
Merhaba, bu sorunu yaşayanlar cihazı uygun fiyata yurt dışı alanlar. Cihazlarına işlem yaptırıyorlar, anakarta müdahale ediliyor, BL kilidini açıp farklı ROM'lara geçiyorlar; bu yüzden çeşitli sorunlar yaşıyorlar. TR garantili X7 Pro'larda bu sorun yok. Xiaomi Türkiye garantili almanızı öneririm.