POCO X3 GT mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan swrfrkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 838
  • Etiketler Etiketler
    poco
Bütçe
5500
Sadece ekran için almayacağım RAM yükseltmesi işlemci için alacağım.
O halde ben de değer diyorum, işlemcide çığır fark var çünkü. Ayrıca X3 GT'de UFS 3.1 vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu da performans adına başka bir artı.

X3 GT orta sinifin ust taraflarinda kalan bir cihazdi, ''performans beklemeyin'' demek sacma olur biraz. Basit oyunlar ve sosyal medyada bile 120Hz hissettirecektir farki ve Dimensity 1100 de rahatlikla o ekrani besler. X3 GT'de LineageOS isi biraz yatar, cok da gerek yok aslinda ugrasmaya onunla.

X3 GT'de PMIC sorunu yasayana pek de rastlamadim bu arada, X3 ve X3 Pro'da cok yaygin sorunlar onlar.

O zaman dediğim gibi LineageOS kurar yetinirdim.
10S eski telefonum papçik de açıyordu.

Rosemary tabanlı olduğu için Redmi Note 10s ROM işi biraz sıkıntı ROM bulması zor. Peki pmic olayı nedir sorun çıkarır mı?

Bende X3 Pro da diye biliyorum X3 NFC kullandım bir sorun yoktu.

Performans farkı için kesinlikle.

Sadece modeminde band 20 destegı yoktu. Bu da kimi yerlerde telefonun 4G'de bağlantı gücünün düşmesine neden oluyor.

Evet bunu bende okumuştum ama benim için çok sorun değil.

RAM miktari, SoC ve ekran tazeleme hizi yukseltmeleri almis olacaksiniz. Bence deger o miktara.

Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim yardımcı olan herkese.

Band 20 genelde kirsal taraflarda sorun yapan bir band'dir zaten, kirsala cok gitmiyorsaniz pek sorun yapmaz. X3 GT'ye ozel bir durum da degil bu arada, cogu Mediatek Xiaomi cihazda olmuyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…