O halde ben de değer diyorum, işlemcide çığır fark var çünkü. Ayrıca X3 GT'de UFS 3.1 vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu da performans adına başka bir artı.
X3 GT orta sinifin ust taraflarinda kalan bir cihazdi, ''performans beklemeyin'' demek sacma olur biraz. Basit oyunlar ve sosyal medyada bile 120Hz hissettirecektir farki ve Dimensity 1100 de rahatlikla o ekrani besler. X3 GT'de LineageOS isi biraz yatar, cok da gerek yok aslinda ugrasmaya onunla.
X3 GT'de PMIC sorunu yasayana pek de rastlamadim bu arada, X3 ve X3 Pro'da cok yaygin sorunlar onlar.
X3 GT orta sinifin ust taraflarinda kalan bir cihazdi, "performans beklemeyin" demek saçma olur biraz. Basit oyunlar ve sosyal medyada bile 120Hz hissettirecektir farki ve dimensity 1100 de rahatlikla o ekrani besler. X3 GT'de LineageOS isi biraz yatar, cok da gerek yok aslinda ugrasmaya onunla.
X3 GT'de pmıc sorunu yasayana pek de rastlamadim bu arada, X3 ve X3 Pro'da cok yaygin sorunlar onlar.
Sadece modeminde band 20 desteği yoktu. Bu da kimi yerlerde telefonun 4G'de bağlantı gücünün düşmesine neden oluyor. Ülkemiz için önemli bir band'dir kendisi.
Band 20 genelde kirsal taraflarda sorun yapan bir band'dir zaten, kirsala cok gitmiyorsaniz pek sorun yapmaz. X3 GT'ye ozel bir durum da degil bu arada, cogu Mediatek Xiaomi cihazda olmuyor genelde.