O halde ben de değer diyorum, işlemcide çığır fark var çünkü. Ayrıca X3 GT'de UFS 3.1 vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu da performans adına başka bir artı.Sadece ekran için almayacağım RAM yükseltmesi işlemci için alacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5500
O zaman dediğim gibi LineageOS kurar yetinirdim.Oyun olarak PUBG falan oynamıyorum genellikle basit oyunlar ve sosyal medya.
10S eski telefonum papçik de açıyordu.
- Makaleler
- 7
X3 GT orta sinifin ust taraflarinda kalan bir cihazdi, ''performans beklemeyin'' demek sacma olur biraz. Basit oyunlar ve sosyal medyada bile 120Hz hissettirecektir farki ve Dimensity 1100 de rahatlikla o ekrani besler. X3 GT'de LineageOS isi biraz yatar, cok da gerek yok aslinda ugrasmaya onunla.
X3 GT'de PMIC sorunu yasayana pek de rastlamadim bu arada, X3 ve X3 Pro'da cok yaygin sorunlar onlar.
X3 GT'de PMIC sorunu yasayana pek de rastlamadim bu arada, X3 ve X3 Pro'da cok yaygin sorunlar onlar.
O zaman dediğim gibi LineageOS kurar yetinirdim.
10S eski telefonum papçik de açıyordu.
Rosemary tabanlı olduğu için Redmi Note 10s ROM işi biraz sıkıntı ROM bulması zor. Peki pmic olayı nedir sorun çıkarır mı?
X3 GT orta sinifin ust taraflarinda kalan bir cihazdi, "performans beklemeyin" demek saçma olur biraz. Basit oyunlar ve sosyal medyada bile 120Hz hissettirecektir farki ve dimensity 1100 de rahatlikla o ekrani besler. X3 GT'de LineageOS isi biraz yatar, cok da gerek yok aslinda ugrasmaya onunla.
X3 GT'de pmıc sorunu yasayana pek de rastlamadim bu arada, X3 ve X3 Pro'da cok yaygin sorunlar onlar.
Bende X3 Pro da diye biliyorum X3 NFC kullandım bir sorun yoktu.
O problemi X3 NFC ve X3 Pro kullanan kişilerde gördüm ben sadece. Hakkında konuşulacak kadar uzun değil ama bir dönem X3 GT de kullandım.
O problemi X3 NFC ve X3 Pro kullanan kişilerde gördüm ben sadece. Hakkında konuşulacak kadar uzun değil ama bir dönem X3 GT de kullandım.
Ne dersiniz o zaman 1500 TL'ye değer mi?
- Makaleler
- 7
RAM miktari, SoC ve ekran tazeleme hizi yukseltmeleri almis olacaksiniz. Bence deger o miktara.
Performans farkı için kesinlikle.
Sadece modeminde band 20 desteği yoktu. Bu da kimi yerlerde telefonun 4G'de bağlantı gücünün düşmesine neden oluyor. Ülkemiz için önemli bir band'dir kendisi.
Performans farkı için kesinlikle.
Sadece modeminde band 20 destegı yoktu. Bu da kimi yerlerde telefonun 4G'de bağlantı gücünün düşmesine neden oluyor.
Evet bunu bende okumuştum ama benim için çok sorun değil.
RAM miktari, SoC ve ekran tazeleme hizi yukseltmeleri almis olacaksiniz. Bence deger o miktara.
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim yardımcı olan herkese.
- Makaleler
- 7
Band 20 genelde kirsal taraflarda sorun yapan bir band'dir zaten, kirsala cok gitmiyorsaniz pek sorun yapmaz. X3 GT'ye ozel bir durum da degil bu arada, cogu Mediatek Xiaomi cihazda olmuyor genelde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede oyun için monitör önerisi
- Hakan Yusuf
-