Detaylar
Kim cevapladı?Genel kullanım deneyimi iyi olsun diyorsanız A56-57, performansı yüksek olsun ama malzeme kalitesi ve yazılımdan feragat edebilirim diyorsanız X8 Pro.
- Makaleler
- 3
Helixo
Uzman
@Emre.py, POCO'nun gövde kalitesi kötü müdür? Peki, yani bir düşüşte hemen kırılır mı? Bir de S25 FE'nin fiyatı düşer mi?
@Surface Area, A57 oyunlar da ve dizi film izlerken üzer mi mesela oyunlarda 60 FPS üstü alır mıyım?
@Surface Area, A57 oyunlar da ve dizi film izlerken üzer mi mesela oyunlarda 60 FPS üstü alır mıyım?
3-4 Yıl dayanır, telefon bir düşüşte kırılmaz ama malzeme kalitesinden kastım şu, Redmi'lerin plastik kasa kullanıp Mi'lerin Alüminyum kasa kullanması gibi düşünebilirsin. Poco'nun ucuz olma sebebi yazılım ve malzeme kalitesinden kısıp performansı hedefleyen bir marka olması. Gündelik kullanımda -kroniği yoksa- sorun yaşamazsın.
Ayriyeten bu fiyat bandına çıktıktan sonra gündelik kullanımda fark hissetmezsin bile. Sadece kullanıcı deneyimini etkiler geri kalan şeyler. Mesela One UI 8 yüklü telefonumda Gemini'ı kullanabiliyorum, Circle to Search özelliğini mesela.
A57'de alırsan üzmez, ama Exynos kullanıldığı için telefon haliyle biraz ısınır, her telefon ısınır ama Exynos, Snapdragon'a göre biraz kötü. Ekran konusunda memnun kalırsın, batarya konusunda 120 Hz'de kullanırsan yetmeyebilir ama yine de günü çıkarır diye düşünüyorum.
Toparlamak gerekirse, ne amaçla kullanacaksan o telefonu al.
@Helixo
Ayriyeten bu fiyat bandına çıktıktan sonra gündelik kullanımda fark hissetmezsin bile. Sadece kullanıcı deneyimini etkiler geri kalan şeyler. Mesela One UI 8 yüklü telefonumda Gemini'ı kullanabiliyorum, Circle to Search özelliğini mesela.
A57'de alırsan üzmez, ama Exynos kullanıldığı için telefon haliyle biraz ısınır, her telefon ısınır ama Exynos, Snapdragon'a göre biraz kötü. Ekran konusunda memnun kalırsın, batarya konusunda 120 Hz'de kullanırsan yetmeyebilir ama yine de günü çıkarır diye düşünüyorum.
Toparlamak gerekirse, ne amaçla kullanacaksan o telefonu al.
@Helixo