Normalde dışarıdan asla sipariş veren biri değilim ama bugün vereyim dedim ve neden vermediğimi de anladım. Saat 16.45 sularında sipariş verdim şu an saat 19.11 ve hala gelmedi. Bu süre zarfında 4 tane görevliyle konuştum kuryeye ulaşamadıklarını söylediler. Öyle böyle ayar olmadım, iptal et diyorlar hayır etmeyeceğim. Normalde asla kindar biri değilim ama şu kurye arkadaşa inanılmaz kuruldum. Siparişi iptal edince yemek ona kalacak iptal bile etmiyorum şu an, siparişi eğer getirirse restorana da bir güzel söveceğim yorumlarda. İlk tahmini teslimat saati 17:25 idi şu an 18:25 olarak gözüküyor ve hala yemek yok ortada :D sanmıyorum ki 3 saatlik bir yoğunluğu olsun. Nedeni nedir acaba? Yemek gelene kadar ben evde yemek de yedim bu arada. Gelince sokak hayvanlarına dağıtırım artık. Kuryenin doymasından faydalıdır diye düşünüyorum 🙏🏻

Son düzenleme:
Normalde dışarıdan asla sipariş veren biri değişim ama bugün vereyim dedim ve neden vermediğimiz anladım. Saat 16.45 sularında sipariş verdim şu an saat 19.11 ve hala gelmedi. Bu süre zarfında 4 tane görevliyle konuştum kuryeye ulaşamadıklarını söylediler. Öyle böyle ayar olmadım, iptal et diyorlar hayır etmeyeceğim. Normalde asla kindar biri değilim ama şu kurye arkadaşa inanılmaz kuruldum. Siparişi iptal edince yemek ona kalacak iptal bile etmiyorum şu an, siparişi eğer getirirse restorana da bir güzel söveceğim yorumlarda. İlk tahmini teslimat saati 17:25 idi şu an 18:25 olarak gözüküyor ve hala yemek yok ortada :D sanmıyorum ki 3 saatlik bir yoğunluğu olsun. Nedeni nedir acaba? Yemeği de yedim bu arada. Gelince sokak hayvanlarına dağıtırım artık. Kuryenin doymasından faydalıdır diye düşünüyorum 🙏🏻
Popeyes zaten rezil bir firma. Ne zaman oradan yemek alırsam içeceği asitsiz oluyor. Bir kere dayanamadım içeceği yüzlerine fırlattım. Dalga geçmeleri ayrı zaten. Her gelenle dalga geçerler.

Siparişi iptal edince yemek ona kalacak

Bu gerçektende doğru ve adamın karakterine bağlı. Bir keresinde bir siparişimde yanlış ürün gönderimişlerdi aynı kurye doğrusunu getirdi, ama yanlış verdiğini almadı.

Gelince de tadını beğenmeyeceksin diye düşünüyorum. Biz en son @Alice Büşra Alçınar ile popeyes yediğimizde berbat bir tadı vardı ve o gün bu gündür gitmiyoruz.

Abi en iyi tavuk zinciri diye düşünüyordum. KFC mi tercih ediyorsun?

2 gün önce Tavuk Dünyası'ndan verdiğim siparişi ilk müşteriye teslim etmişler, bana onun siparişi getirmişler. Benim sipariş 580TL'lik ikili menü, bana gelen başka restoranın 140 TL'lik dürümü. Varın gerisini siz düşünün.

Normalde dışarıdan asla sipariş veren biri değilim ama bugün vereyim dedim ve neden vermediğimi de anladım. Saat 16.45 sularında sipariş verdim şu an saat 19.11 ve hala gelmedi. Bu süre zarfında 4 tane görevliyle konuştum kuryeye ulaşamadıklarını söylediler. Öyle böyle ayar olmadım, iptal et diyorlar hayır etmeyeceğim. Normalde asla kindar biri değilim ama şu kurye arkadaşa inanılmaz kuruldum. Siparişi iptal edince yemek ona kalacak iptal bile etmiyorum şu an, siparişi eğer getirirse restorana da bir güzel söveceğim yorumlarda. İlk tahmini teslimat saati 17:25 idi şu an 18:25 olarak gözüküyor ve hala yemek yok ortada :D sanmıyorum ki 3 saatlik bir yoğunluğu olsun. Nedeni nedir acaba? Yemek gelene kadar ben evde yemek de yedim bu arada. Gelince sokak hayvanlarına dağıtırım artık. Kuryenin doymasından faydalıdır diye düşünüyorum 🙏🏻
Kuryeyi ye.

Gelince de tadını beğenmeyeceksin diye düşünüyorum. Biz en son @Alice Büşra Alçınar ile Popeyes yediğimizde berbat bir tadı vardı ve o gün bugündür gitmiyoruz.

Tadında da değilim yani. Yemeği yemek için böyle bir şey yapıyorsa gerçekten çok kötü söveceğim kuryeye. Kapı önünde yeni doğum yapan bir kedi var ona vereceğim umarım ki gelirse.

Popeyes zaten rezil bir firma. Ne zaman oradan yemek alırsam içeceği asitsiz oluyor. Bir kere dayanamadım içeceği yüzlerine fırlattım. Dalga geçmeleri ayrı zaten. Her gelenle dalga geçerler.
Kurye gelirse aynı şeyi yapacağım. Bekledikçe kinleniyorum :D

Bu gerçektende doğru ve adamın karakterine bağlı. Bir keresinde bir siparişimde yanlış ürün gönderimişlerdi aynı kurye doğrusunu getirdi, ama yanlış verdiğini almadı.
Karakter işini geçeli 1 saat oldu bence 🤣

Belki ancak gelip alacak kurye yoktur ortada.

17.00 gibi kurye yola çıktı mesajı yolladılar. 4 kere bağlandım hepsinde de kuryede cevabı aldım.