Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Yeni tip çoğu kasada maalesef 5.25" yuva yok. Takılır ama çok abes durur.
Bilgisayara normal yollarla dahili olarak takılabileceğini sanmıyorum. Fakat eğer bir kerelik bişey ve CD okuyucu biraz yeni teknoloji ise bilgisayarın dışından SATA Power ile PSU'ya ve SATA Data ile anakarta takılabilir. İşini bitirince geri kaldırırsın kenara.
Velar
Yetkin
Hocam oyunu kurup geri çıkartacağım. 2 saatliğine abes durması benim için önemli değil. 120 GB veri indireceğime 65 GB DVD ile kurarım geri kalanını indiririm. Takılır mı dersiniz?Yeni tip çoğu kasada maalesef 5.25" yuva yok. Takılır ama çok abes durur.
Evet evet amacım bu hocam. Ama dışarıdan kablo ile değil, direkt kasanın içinden kablo çıkıyordu onlarla takıyorduk diye hatırlıyorum.Bilgisayara normal yollarla dahili olarak takılabileceğini sanmıyorum. Fakat eğer bir kerelik bişey ve CD okuyucu biraz yeni teknolojisi ise bilgisayarın dışından SATA Power ile PSU'ya ve SATA Data ile anakarta takılabilir. İşini bitirince geri kaldırırsın kenara.
Velar
Yetkin
Velar
Yetkin
Para harcamak istemedim açıkçası. Ama madem öyle mantıklı diyorsanız alayım bi tane.
Yeni konular
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon