dr.dre

Deneyimli
Başlıkta net belirtememiş olabilirim ama durum şu:

Ev yemeği yiyip öyle sabah akşam tavuk yumurta bilmem ne protein hesabı yapmadan kas gelişimi mümkün mü?

Dumbell alıp evde çalışacağım. Kol ve omuz için. Fakat sabah şu kadar protein alayım, öğlen bu kadar tavuk yiyeyim, akşam yulaf yiyeyim bilmem ne gibi protein hesaplarına girmeyeceğim, uğraşamam çünkü. Amacım kollarımın aşırı şekilde şişmesi ve omuzlarımın gelişmesi.

Günde 6-7 yumurta da hayatta yemem bu arada. Belki protein tozu alırım. Günde 300 gram civarı tavuk yemeye çalışırım oldu oldu olmadı her gün gidip tavuk yeme zorunluluğuna giremem. İnsanız sonuçta.

Protein almazsanız vücut geliştiremezsiniz eğer protein almazsanız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz her spor yaptıktan sonra protein alın.

Konu bu değil. Günlük yediğim ev yemeklerinin içinde zaten protein var. Protein almadan olur mu demiyorum protein hesabına girmeden olur mu diyorum. Her gün yediğim şeyin hesabını mı yapacağım bir de. Şu çantasında tavuk pilavla gezen tipler gibi olamam.

Protein hesabına kitabına falan gerek yok. Et, tavuk, süt ve balık yani protein ağırlıklı beslen yeter. Aynı benim gibi konuşuyorsun bende bu evrelerden geçtim. Kendimi geliştireceğim falan diyorsun ama o hırs kısa bir sürede sönüyor. Steroid falan kullanmadan şişmek çok uzun sürer en az 4 5 yıl içinde fark edersin.

Protein hesabına kitabına falan gerek yok. Et, tavuk, süt ve balık yani protein ağırlıklı beslen yeter. Aynı benim gibi konuşuyorsun bende bu evrelerden geçtim. Kendimi geliştireceğim falan diyorsun ama o hırs kısa bir sürede sönüyor. Steroid falan kullanmadan şişmek çok uzun sürer en az 4 5 yıl içinde fark edersin.
Spora başladıktan sonra 2 ay içinde kendisi 3 ay sonra çevresi fark etmeye başlar değişimini. 1 sene sonra dev bir değişim olur 2 seneden sonra yavaşlar. Protein hesabını seviyorum şahsen. Hassas tartı ve Fatsecret kullanıyorum. Örnek olarak bugün ;
1717010973168.webp

Kanka kolum şu an 33 cm civarı üstüne kol uzunluğum da kısa. Daha çabuk dolmaz mı? 4-5 yıl ne Allah için.

Benim 36 37 civarı 21 yaşındayım anca oldu. İlaç milaç kullanmadan hayvan gibi olamazsın ama ilaç kullanırsan da sağlığın gider. Görünüş bir işe yaramaz para lazım sadece.

2 yılda kolun dolması lazım la. Nasıl dolmuyor. Başlamam o zaman spora falan. 30 yaşında kolum dolacaksa ne yapayım.