@Köroğlu, bende düşüncenize saygı duyuyorum.

Hesapların gitme şansının olup olmaması önemli değil. En azından oyun yapımcısına para ödeniyor ve orijinal bir şekilde oyun oynanıyor. Korsan da ise direkt hırsızlık yaparak oyun oynanılıyor diye düşünüyorum. Korsan da oyun bizim olsa da neticede oyunun nasıl oynandığı belli.

Hesap satışında yapımcıya para gidiyor derken? Anlamadım. Açar mısınız?

@Köroğlu, işte kast ettiğim tam olarak bu. Sonuçta oyun orijinal olarak bir kere de olsa satın alınıyor. Ancak korsan da böyle bir durum söz konusu değil.

Hocam tekrar oynamak için eliniz ayağınız titremiyorsa şimdi almaya değmez bence. Hikayesi bir yerden sonra benim için çok kötüleştiği için izledikten sonra oynamadığım tek oyun oldu. Ama eğer illa alacağım diyorsanız birkaç ay sonra giren indirimlerle almak daha mantıklı.
Elim ayağım titriyor demiyeyimde oyunu çok sevdim ve tekrar oynamak istiyorum fakat farklı bir kontrolcü ile hayırlısı indirime girerse neden olmasın .d

Elim ayağım titriyor demiyeyimde oyunu çok sevdim ve tekrar oynamak istiyorum fakat farklı bir kontrolcü ile hayırlısı indirime girerse neden olmasın. D

Hocam çok satın almak istiyorsanız alında ben PS4'te kullandım Last of Us, God of War, Spider-Man hepsine bayağı para döktüm Sony donuma kadar aldı PC'de 2.ye satın almazdım.

@Köroğlu, hesabı satan kişi oyunu almış, yapımcıya para gitmiş. Zaten konumuz burada oyun, bu konuda legal oluyor.

Sonrasında ise hesap paylaşımı, ortak kullanım olayı var. Hesap paylaşımı Epic Games ve Steam da yasak. Burada legal olmayan kısım hesap paylaşımı oluyor. Ancak oyun yapımcı firmaya gittiği için hesapla alakalı bir mesele olduğunu düşünmüyorum.

@Köroğlu, hesabı satan kişi oyunu almış, yapımcıya para gitmiş. Zaten konumuz burada oyun, bu konuda legal oluyor.

Sonrasında ise hesap paylaşımı, ortak kullanım olayı var. Hesap paylaşımı Epic Games ve Steam da yasak. Burada legal olmayan kısım hesap paylaşımı oluyor. Ancak oyun yapımcı firmaya gittiği için hesapla alakalı bir mesele olduğunu düşünmüyorum.

Şu an biz burada legallik tartışması mı yapıyoruz vicdan mı bütün gün kafam yorulduktan sonra buna beynim yetmedi.

@Köroğlu, hem legallik hem vicdan. Örneğin hırsızlık yapan birisi vicdanına göre hareket eder.

Şimdi bir oyun için vicdan yapılır mı diyebilirsiniz ancak sonucunda legal olmayan bir şey yapılmış oluyor.