Hocam PS3 emülatörü hem canavar gibi sistem istiyor, hem de çoğu oyun pek stabil değil.
Biliyorum, ama PS3 alınmaz bu zamanda. Hem bayağı eski bir konsol, hem de ölü bir konsol. En azından bir PS4 alırsa oynayabileceği oyun sayısı artar.
Hocam PS3 emülatörü hem canavar gibi sistem istiyor, hem de çoğu oyun pek stabil değil.
Yeni nesil konsollarda olmayan birçok oyun var PS3 de. Bence yeni konsolların aksine masaya farklı şeyler koyuyor.
Özellikle PC de veya yeni nesil konsollarda olmayan oyunlar için alınabilir.
PS4 al zaten elinde yeni nesil konsol var.PC o kadar güçlü değil Slim alacağım ya da PS4 Slim.
Başlıktaki sorunun cevabını verdiniz.Aynen hayatımda hiç kullanmadım merakım var PS2'den direk PS4'e geçiş yapmıştım o zaman kilzonelar PS4 de yok ben PS4 alırsam büyük ihtimal onları isterim pişman olurum bir de xmb ekranınına nedense kanım kaynadı.
Series S'i var adamın zaten neden gidip bir tane daha alsın?
GTA 6 PS4'e çıkmayacak, büyük kayıp.Series S'e banko GTA 6 çıkacakBir de Series S'i satıp PS4 Slim alabilirim sizce hangisi mantikli.
Hocam sizin iş arap saçına döndüOzamana kadar PS3 satıp PS5 alırım 1 yıl kadar PS3 kullanacağım.