Bu sorunun cevabına evet diyenler ile muhabbeti keserim. Net bir şekilde alınmaz. Git ona vereceğin paranın üzerine 300-500 koy Xbox One al 100 kat daha iyi konsol. PS3 açık ara şu an en kötü konsol.

Güzel espri yiyen olmuştur bence.

PS3 hep alınır zaten hangi oyunları açtığı belli olan bir konsol tartışılması bile benim açımdan saçma Xbox diyenlere de PlayStation her zaman daha kapsamlı bir makinedir diyorum.

Her türlü alınır.

Muhabbeti keserim diyen arkadaşı kendim engellerim zaten hiç sorun değil. :) Kim nederse desin konsol benim için eskimez ister PS1 olsun ister PS2 olsun her birinin bir anısı vardır.

Sen burada yazılan yorumlara aldanma kardeşim zaten hepsi troll olmuş. Sen bak al oyna keyfine bak. Adam belki eski oyunları oynamak istiyor niye xbox'a yönlendiriyorsun ki ? Hayatım da 1 kez Xbox kullandım bende onu beğenmedim kimse kusura bakmasın en iyi konsol tartışmasız Playstation'dur.

Saydığın oyunları RPCS3'te oynayabileceğini sanmıyorum, kırılmış bir konsolla oynanıp oynanmadığını da bilmiyorum ama eğer kırık bir konsolla oynanıyorsa değer bence. Super Slim PS3'üm duruyor hâlâ benim canavar gibi de çalışıyor.