- Makaleler
- 1
PS3'teki özel oyunları emülatör ile oynarsın çıkışında 17 yıl geçmiş olan konsol için 3000 bin lira çok fazla.
Emulatör sağlam çalışsa keşke.PS3'teki özel oyunları emülatör ile oynarsın çıkışında 17 yıl geçmiş olan konsol için 3000 bin lira çok fazla.
Emulatör sağlam çalışsa keşke.
18 yıl olmuş. Vay be.
Artıları var ama eksileride var. Güncel değil, Çevrim içi hizmetler sınırlı ve Gürültülü.Merhaba, God of War Ascension, God of War 3, Last of Us, Killzone 3 gibi sadece PS3 de olan oyunlar için PS3 alınır mı?
Xbox Series S'im var. PS3'mü yoksa PS4'mü önerirsiniz? PS3'ü merak ediyorum grafik takıntım yok, daha önce XBOX360 kullandım beklentilerim belli.
Merhaba, God of War ascension, God of War 3, Last of Us, killzone 3 gibi sadece PS3 de olan oyunlar için PS3 alınır mı?
Xbox Series S'im var. PS3'mü yoksa PS4'mü önerirsiniz? PS3'ü merak ediyorum grafik takıntım yok, daha önce XBOX360 kullandım beklentilerim belli.
Olayi o zaten. Kimse 7. nesil konsolu guncel sekilde Online oyunlarda kullanacak kadar deli degildir diye dusunuyorum, cogu Online oyun kapandi zaten bu konsollarda. Emulasyonu zor bir konsol ve hala daha guzel exclusiveleri var, sirf metal Gear Solid 4 oynamak icin bile alinabilecek bir konsol bence. Boyle istisna bir durumu oldugu icin almak pek de mantiksiz degil bence, kazik bir fiyat olmadigi surece. Konu 360 veya Wii olsaydi emule edin gecin derdim mesela.
Bir de Series S'i satıp PS4 Slim alabilirim sizce hangisi mantikli.