Fat almamaya ve ucuk fiyatlar vermemeye ozen gosterin, sikinti olmaz. RPSC3 emulatoruyle ugrasasiniz ve yeterli sisteminiz yoksa, PS3 hala cok guzel exclusive oyunlarin oldugu bir platform. Ustune para koyup XB1 alin diyen insanlari da takmayiniz, bu devirde cok olu bir yatirim olur cunku o konsolu alma amaci PS3 gibi olmayacaktir asla.

Merhaba, God of War Ascension, God of War 3, Last of Us, Killzone 3 gibi sadece PS3 de olan oyunlar için PS3 alınır mı?
Xbox Series S'im var. PS3'mü yoksa PS4'mü önerirsiniz? PS3'ü merak ediyorum grafik takıntım yok, daha önce XBOX360 kullandım beklentilerim belli.
Artıları var ama eksileride var. Güncel değil, Çevrim içi hizmetler sınırlı ve Gürültülü.

Bakimi yapilmis temiz bir Slim veya Super Slim kullanirsaniz hic de ''gurultulu'' degil bu arada. Ozellikle 360 gibi konsollara kiyasla oldukca sessiz bir cihaz. Bakimsiz ve ilk jenerasyon konsollar genelde hep sesli olur zaten, o yuzden Fat'i saymadim bile.

Merhaba, God of War ascension, God of War 3, Last of Us, killzone 3 gibi sadece PS3 de olan oyunlar için PS3 alınır mı?
Xbox Series S'im var. PS3'mü yoksa PS4'mü önerirsiniz? PS3'ü merak ediyorum grafik takıntım yok, daha önce XBOX360 kullandım beklentilerim belli.

Zaten sizde Xbox Series S var sırf birkaç oyun oynamak için 3-4K para verilmez istediğiniz oyunları oynadıktan sonra bir daha açmazsınız bile konsolu.

Olayi o zaten. Kimse 7. nesil konsolu guncel sekilde online oyunlarda kullanacak kadar deli degildir diye dusunuyorum, cogu online oyun kapandi zaten bu konsollarda. Emulasyonu zor bir konsol ve hala daha guzel exclusiveleri var, sirf Metal Gear Solid 4 oynamak icin bile alinabilecek bir konsol bence. Boyle istisna bir durumu oldugu icin almak pek de mantiksiz degil bence, kazik bir fiyat olmadigi surece. Konu 360 veya Wii olsaydi emule edin gecin derdim mesela.

Olayi o zaten. Kimse 7. nesil konsolu guncel sekilde Online oyunlarda kullanacak kadar deli degildir diye dusunuyorum, cogu Online oyun kapandi zaten bu konsollarda. Emulasyonu zor bir konsol ve hala daha guzel exclusiveleri var, sirf metal Gear Solid 4 oynamak icin bile alinabilecek bir konsol bence. Boyle istisna bir durumu oldugu icin almak pek de mantiksiz degil bence, kazik bir fiyat olmadigi surece. Konu 360 veya Wii olsaydi emule edin gecin derdim mesela.

MGS 4 zaten emülatörde stabil çalışıyor TLOU, Uncharted gibi oyunlara kıyasla.