Detaylar
Kim cevapladı?tunasahinn
Çalışkan
Ben bayağıdır masaüstü sistemlere uzağım, 6 yıldır PlayStation üzerinden oyun oynuyorum, eğer oyunlara ayırabilecek bütçeniz varsa tavsiye ederim.
- Makaleler
- 14
Önermiyorum. PS5'in yüzüne bakmıyoruz artık. Oyunları iyice tükettikten sonra aynı kaderi paylaşabilriiz. Ama PC'de yapılacak hep bir şey bulabiliyoruz.
Furious Parzival
Uzman
PS5'teki çoğu oyun zaten bilgisayara çıkıyor, bunun yerine bi gamepad alabilirsiniz. Güçlü bi bilgisayardan konsola geçmek mantıklı değil, 2K'da rahat oynayabileceğiniz bilgisayarınız var. Ayrıyeten olurda konsola geçerseniz içindeki oyunlar bilgisayardakilerden pahalı.
Guts4K
Uzman
PC ve PS kullanıcısı olarak PC satıp konsol almayı pek mantıklı bulmuyorum çünkü eğer maddi açıdan iyi değilseniz PS Store çok pahalı mağaza PC tarafında korsan Torrent yazılımlarını ne kadar pek önermesem sevmesem de Türk gençleri malum ekonomiden dolayı oyunları alamadıkları için ve geri kalmamak için oynama hevesleri kırılmasın diye korsana yönelebiliyorlar kendilerince haklılar fakat konsol tarafında böyle bir avantaj yok her şeyi parayla almak zorundasın PS Plus üyelikleri de güzel oyunlar nadir denk geliyor üyelik sistemi de pahalı yani kısaca maddi açıdan iyiseniz alınabilir ama değilse kesinlikle alınmaz ve konsol için bilgisayarı satmaya değmez.
Dipnot: Zengin arkadaşınız varsa PS Plus Deluxe tarzı yüksek paketi kullanıp size güvenip sizinle cihaz hesap paylaşımı yapabiliyorsa onun PS Plus üyeliğini kullanabilir PS Plus avantajlarından faydalanabilir ve onun satın almış olduğu oyunları kendi hesabınızda indirip oynayabilirsiniz.
Dipnot: Zengin arkadaşınız varsa PS Plus Deluxe tarzı yüksek paketi kullanıp size güvenip sizinle cihaz hesap paylaşımı yapabiliyorsa onun PS Plus üyeliğini kullanabilir PS Plus avantajlarından faydalanabilir ve onun satın almış olduğu oyunları kendi hesabınızda indirip oynayabilirsiniz.
Son düzenleme:
Vemoxis
Uzman
Bende PC'de var PS5 Slim'de. PS5 uzerinden oyun oynarken daha cok keyif aliyorum. Yatarak elinde kol rahat oluyor ama maalesef ki oyunlar cok pahali PS5'de. PC'de en azindan yerel fiyatlandirma var veya bazi sitelerden ortak steam hesabi alabiliyorsun ucuza. PS5'de pek mumkun degil bu tarz seyler. Buyuk kucuk her oyuna 2800 TL vermek zorunda kaliyorsun. Hos degil.
yusufumm07
Üstün
Al gitsin ps5 ten zarar gelmez İindirim kovalarsan güzel oyunlarda alırsın