Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar iki yıl önce işlemcim 116 dereceyi görmüştü ve bu dereceyi görene kadar kendini kapatmamıştı sonrasında da kapatmadı. O zamanlar stok fan vardı o durumdan sonra Snowman T6 Ultra aldım ve sıcaklıkları tam yükte 60 dereceye kadar düşürmüştüm. Ondan 2 gün sonra sıcaklık yine 100 dereceleri görmüştü içini açtım ve soğutucunun aşağı doğru kaydığını fark ettim. Biraz yukarı çektirip tel kablolarla etrafından kasaya sabitledim aşağı kaymaması için ve sorunu çözdüm. Şu an yine sıcaklıklar çok yüksek büyük ihtimalle yine aşağı kaydı. Bunun kalıcı bir çözümü yok mudur aşağı kayması çok saçma geliyor.
Günümüzden bir fotoğraf:
1739125025649.webp

Bu da 2 yıl önceden:
1739125217315.webp

Kasanın marka model nedir? eğer mesh panel değilse ve üstüne kaliteli bir kasa değilse o zaman sıcaklıklar uçabiliyor.

Kasan mesh değil ve de üst segment bir kasa da değil, bu kullanılan malzemeden tutun her konuda fark eder sıcaklıklara ancak kullandığınız işlemcide stok fanda o kadar artacak kadar edeceğini sanmam, elinizde başka bir kasa varsa sistemi ona kurup deneyin, pahalı bir model değilse mesh olsun iyi bir modelse fark etmez.

Hocalarım soğutucunun içinde ekosistem kurmuşum. Bu arada ters mi takmışım yoksa takmamış miyim anlam veremedim. Yazılar aşağıdan yukarı olması lazım burada bir yanlış var ama egzoz faninin olduğu taraftaki fan doğru bir şekilde arkaya bakıyor. Yardımcı olur musunuz? Gece gece maalesef söküp takmak çok uğraştıracak termal sonra yenileyeceğim.
IMG_20250209_234333.webp

IMG_20250209_234436.webp

Egzoz fanina bakan kısım:
IMG_20250209_234449.webp

Hocalarım soğutucunun içinde ekosistem kurmuşum. Bu arada ters mi takmışım yoksa takmamış miyim anlam veremedim. Yazılar aşağıdan yukarı olması lazım burada bir yanlış var ama egzoz faninin olduğu taraftaki fan doğru bir şekilde arkaya bakıyor. Yardımcı olur musunuz? Gece gece maalesef söküp takmak çok uğraştıracak termal sonra yenileyeceğim.
IMG_20250209_234333.webp

IMG_20250209_234436.webp

Egzoz fanina bakan kısım:
IMG_20250209_234449.webp
Yazdıklarım nedense mesaja eklenmiyor cevapla olarak atayım.
Güncelleme: Soğutucuyu aldım avuçlarımın içine sağa sola üste alta bastıra bastıra yerine oturtmaya teşebbüs ettim eğer kaydıysa. Sonuç şu ki işe yaramış gibi görünüyor. O kadar dersin YKS'nin arasında bu sisteme termalle hiç uğraşamayacağım. Teşekkürler herkese.
1739136636767.webp

Son düzenleme:

Yazdıklarım nedense mesaja eklenmiyor cevapla olarak atayım.
Güncelleme: Soğutucuyu aldım avuçlarımın içine sağa sola üste alta bastıra bastıra yerine oturtmaya teşebbüs ettim eğer kaydıysa. Sonuç şu ki işe yaramış gibi görünüyor. O kadar dersin YKS'nin arasında bu sisteme termalle hiç uğraşamayacağım. Teşekkürler herkese.
Eki Görüntüle 123097