İşlemciyi ileride yükseltirsin. Aşağıdaki anakartı alabilirsin. Ama elindeki kasa uymuyorsa değişmesi gerekecek. Harici satıcılara güvenmiyorsan, Sinerji kendisi 10 bin ₺ satıyor.

Önce AM5 geçiş yap, sonra işlemci ve kartı yavaş yavaş yükseltirsin. Kabaca en düşük fiyatlarla 19 bin ₺ civarına denk geliyor.

İşlemciyi ileride yükseltirsin. Aşağıdaki anakartı alabilirsin. Ama elindeki kasa uymuyorsa değişmesi gerekecek. Harici satıcılara güvenmiyorsan, Sinerji kendisi 10 bin ₺ satıyor.

Önce AM5 geçiş yap, sonra işlemci ve kartı yavaş yavaş yükseltirsin. Kabaca en düşük fiyatlarla 19 bin ₺ civarına denk geliyor.

Kasa bu hocam.

Bir de bu anakartın benim attığımla ne kadar farkı var +/- olarak?

Son düzenleme:
Daha kaliteli bileşenleri, soğutması, m2 slotları vb. var. Daha kaliteli bileşen atıyorum iyi bir işlemcide yapacağın overclock vb. sorun yaşama ihtimalini azaltır. Yine kalitesi kullanacağın işlemci, GPU, SSD vb. daha iyi iletişim sağlamasını ve dolayısıyla daha istikrarlı, hızlı çalışmasını da sağlar. Bağlantıda kıyaslaması var. Anakart'ı bütçen varsa iyi almak ileriye dönük iyi bir yatırım olur.

Daha fazla detay için videoya göz atabilirsiniz.

Daha kaliteli bileşenleri, soğutması, M.2 slotları vb. var. Daha kaliteli bileşen atıyorum iyi bir işlemcide yapacağın overclock vb. sorun yaşama ihtimalini azaltır. Yine kalitesi kullanacağın işlemci, GPU, SSD vb. daha iyi iletişim sağlamasını ve dolayısıyla daha istikrarlı, hızlı çalışmasını da sağlar. Bağlantıda kıyaslaması var. Anakart'ı bütçen varsa iyi almak ileriye dönük iyi bir yatırım olur.

Daha fazla detay için videoya göz atabilirsiniz.

Benim kasama sığar mı?