14381

Uzman
Merhaba,

2K oyun ve Battlefield oynamak istiyorum. Anakartım MSI MAG Mortar B650M. Hangi işlemciyi alsam olur, bütçe belirtmedim çok fark edecekse 15k çıkarım. Soğutucum DeepCool LS720, soğutmada sorun yaşar mıyım?

Bu arada, böyle durumda 7600X satmayı düşünüyorum.

Battlefield için yeterli bir işlemci 7600x. Ekran kartınız eski. Ekran kartını satıp yükseltmelisiniz. 7800x3D alsanız bile 2K olduğu için battlefieldda sizin oyununuza etki edecek kadar fps yükselmesi olmaz çünkü 7600x kötü bir işlemci değil.

2K'da Ryzen 5 7600 Ve 6700 XT ile tüm oyunları sorunsuz yağ gibi oynuyorum. Ekran kartı güncellemeniz lazım. Şahsen işlemci değiştirmek mantıksız.

Merhaba,

2K oyun ve Battlefield oynamak istiyorum. Anakartım MSI MAG Mortar B650M. Hangi işlemciyi alsam olur, bütçe belirtmedim çok fark edecekse 15k çıkarım. Soğutucum DeepCool LS720, soğutmada sorun yaşar mıyım?

Bu arada, böyle durumda 7600X satmayı düşünüyorum.

2K çözünürlük için bence işlemcinizi değiştirmenize şu anlık ihtiyacınız yok. Ekran kartı yükseltmek daha doğru olur diye düşünüyorum. 9070 ya 9070XT serisini düşünebilirsiniz.

Çözünürlük arttıkça ekran kartı ihtiyacı elzem hale geliyor. Anakartınız zaten AM5 için tüm güncellemeleri alacak ve iyi bir seri. Soğutucu deseniz gayet başarılı. O zaman? Tek güncellenecek yer GPU'dur.

Arkadaşlar Battlefield işlemci çekirdeklerini sömüren bir oyun, 8 çekirdek işlemciye geçmesi makineyi bayağı rahatlatacaktır.

Arkadaşlar Battlefield işlemci çekirdeklerini sömüren bir oyun, 8 çekirdek işlemciye geçmesi makineyi bayağı rahatlatacaktır.
7600X - 4070 ile ara sıra Warzone - BF vs. oynuyorum. Kasamın hava akışı muazzam ve Arctic LF ll 240 var. 5.5 GHz boost edilmiş 7600x ile ne drop yiyorum ne de başka olumsuz bir durum oluyor Okan bey. 3060 Ti götürmeye götürür ama 2K ve 4K da modern oyunlarda çok da yeterli değil. Ekran kartı daha zor alınan bir parça imkanı varsa ekran kartını güncellemeli. Genellikle tek çekirdeği sömürüyor oyunlar zaten ve 7600x cidden iyi bir oyun işlemcisi 2K ve 4Kda.