Çok ince eleyip sık dokuyorsun, o açıdan parça seçimi biraz zor senin adına. Ben kendi adıma bu kadar hiç özenmedim açıkçası. Çok da önem arz etmiyor gaming için, kendim de gaming odaklıydım, sonradan overclock ile uğraştım. En baştan buna göre sistem dizmedim ama çok sistem topladım, kendi adıma da toplayıp dağıttım, orası ayrı. Sen her şeyi tekte 4 4'lük halletmeye çalışıyorsun. Tekte sorunsuz halledebilirsen senin adına da iyi olur, teknoloji biraz şans işi, parçalar çok problematik değil.

Güzel günlerde kullanırsın umarım, soğutucu için Thermalright 360 önermiştim ama beğenmemiştin. Marka-model tercihine göre yine belirtirsen belki F/P model bulunabilir. Ben kendim kullandığım için onu önermiştim.

Haklısınız. İyi ki de almışım şu an 10200TL'den başlıyor. Ayrıca bu anakartın soğutuculu yeri KC3000 ile uyumlu mu? Bir de 9070 XT çalıştırır mı? @20424 @Ayhan Dönmez

Peki hocam bende Red Devil 9070 XT var bu da çok kalın bir kart, anakartın heatsinkine çarpmadan girer mi? @20424 @Ayhan Dönmez

@20424 hocam bu arada soğutma işine de bir el atabilir misiniz? Lian Li O11 vision compact kasa düşünüyorum üstü cam kullanacağım, alt fanları ters çevireceğim hava alsın diye, kalanını da (AiO dahil) düz takacağım. Sıcaklıklar nasıl olur? Alt fanların RPM'ini yükseltmeme ya da AiO'yu push pull yapmama gerek var mı? Solda 2, altta 3 ve AiO yerinde 3 fan olacak.

Son düzenleme:
Alt 3 intake olacak, sol arka ve radyatör fanları egzoz olacak.

Aynen. Bana sıvı soğutmayı da intake yapmam önerildi ama ben intakelerin RPM'ini arttırarak bunu çözebileceğimizi düşünüyorum. Sıvı soğutma fanlarını TL-M12-S ile değiştirmem sorun çıkarır mı push pull lazım mı? Ve sıvı soğutma ne alayım?

Sıvı soğutma intake olsa iyi olur ama arkadaki 2 fan egzoz olarak yeterli gelmeyebilir.

Push-pull gereksiz.

Fanlari değiştirmeniz sorun yaratmaz.

Sıvı soğutma Lite performance kovalayın, indirime girerse alın, onun dışında Cooler Master Core 360 olabilir, bazen 4.000 TL'ye düşüyor.