Sıvı soğutma intake olsa iyi olur ama arkadaki 2 fan egzoz olarak yeterli gelmeyebilir.

Push-pull gereksiz.

Fanlari değiştirmeniz sorun yaratmaz.

Sıvı soğutma Lite performance kovalayın, indirime girerse alın, onun dışında Cooler Master Core 360 olabilir, bazen 4.000 TL'ye düşüyor.

Cooler Master pek beğenmiyorum, Lite ne kadar kovaladım bir bilseniz. MSI modeller ya da Thermalright modeller nasıl? Kasa iyi mi bugün fiyat bayağı düşmüş düne kıyasla almayı planlıyorum. PC kolik güvenilir mi? Yetkili satıcı diyor gerçi ama.

Enermax Revolution PSU alıp iade mi ettiniz?

Hayır henüz almadım ama az önce onları aradım bu hatalı sürüm konusunda. Hatalı gelirse 14 gün iade hakkını söylediler.

MSI geçmişte bozuk pompalı sıvı soğutmalar sattığı için güven biraz sarsıldı, bende emin değilim yeni soğutucularından.

DeepCool bakabilirsiniz onunda LT serisinde sorun vardı diğer modeller iyiydi.

Bu modeli F/P olarak başarılıdır.

Attığınız model pek hoşuma gitmedi. Evet LT720 düşünüyordum ama kronik pompa sesi sorunu var ve LS 720 SE modeli güzel ama onda da sık görülüyor. @20424

Son düzenleme:
Hayır henüz almadım ama az önce onları aradım bu hatalı sürüm konusunda. Hatalı gelirse 14 gün iade hakkını söylediler.
Ben benzer bir sorun yaşadım da. Aldığım ürünün fanında sorun vardı sanırım. Gıcırtı gibi bir ses geliyordu fanından. Belirli aralıklarda da fan açıyordu neden anlamış değilim. Ürünü gönderdim, bir süre sonra aradım, test için sırada bekliyormuş. Biraz pişman oldum aldığıma. Umarım iade edebilirim.

Ben benzer bir sorun yaşadım da. Aldığım ürünün fanında sorun vardı sanırım. Gıcırtı gibi bir ses geliyordu fanından. Belirli aralıklarda da fan açıyordu neden anlamış değilim. Ürünü gönderdim, bir süre sonra aradım, test için sırada bekliyormuş. Biraz pişman oldum aldığıma. Umarım iade edebilirim.

İşte hatalı sürüm gelmiş. Fan sorunu var.

İşte hatalı sürüm gelmiş. Fan sorunu var.

@Yusuf7878 hocam kronik sorunu olmayan önerdiğiniz bir şey var mı? Bu durum beni ürkütüyor.

Son düzenleme:
@Picky, Muhtemelen sorunlu seriden ürün gemiş size. PSU'daki fanın bulunduğu kısmın fotoğrafını atabilir misiniz? Bunun dışında zaten fan eğrisinin agresif olduğunu söylüyoruz. Isınınca fan açacak tabii ki.