- Makaleler
- 14
Hayır, A850GL onun yanında berbat. O fiyata hayatta alınmaz.Ben risk almayı pek sevmiyorum bu konularda. Güven için biraz daha vermeye razıyım. A850GL daha iyi değil mi?
Hayır, A850GL onun yanında berbat. O fiyata hayatta alınmaz.Ben risk almayı pek sevmiyorum bu konularda. Güven için biraz daha vermeye razıyım. A850GL daha iyi değil mi?
Hayır, A850GL onun yanında berbat. O fiyata hayatta alınmaz.
Bu model var zaten sadece. Cratos 1000W var fakat ripple değerleri Enermax'dan kötü. Fiyatı da pahalı.
850W hali belki alınabilir.
Bu model var zaten sadece. Cratos 1000W var fakat ripple değerleri Enermax'dan kötü. Fiyatı da pahalı.
Yok ya. Bir arayayım hocam sizin işte üstünde bu yazıyor mu bu var mı dememi istediğiniz neler var belki aldığın üründe bunlara dikkat etmelerini isteyebilirim.
@Yusuf7878 hocam bir de yeni modelin bir sorunu var mı 4 4'lük mü?
@Yusuf7878 hocam şimdi arayacağım üstünde Dual bearing fan yazıyor mu, açma yeri hangi renk olması gerekiyordu onu söyler misiniz? Benim aklımda bu 2 soru var siz daha bilgilisiniz tabii ki başka ne sormalıyım?
Örnek ses var mı ya da kaç dB düşünmeliyim?
Bunu soracağım, üstünde equipped with Dual bearing fan yazıyor mu? Ama tek etiketle %100 emin olabilecek miyiz?
Burada yazıyor her şey zaten. Yeni modelde fan sorunu giderildi. Fan eğrisi hala aynı. Bazı kişilere sessiz bazı kişilere sesli gelebiliyor.
Burada yazıyor her şey zaten. Yeni modelde fan sorunu giderildi. Fan eğrisi hala aynı. Bazı kişilere sessiz bazı kişilere sesli gelebiliyor.
Olabilir.@Yusuf7878 hocam peki elinize son gelenlerden birini gönderir misiniz desem olur mu? Sizi de yordum kusura bakmayın çok sorum var.
Eki Görüntüle 182522
Buradanda görebilirsin biraz agresif olduğunu. 0'dan 1200'e çıkıyor. DBA olarak değişebilir. Testlerde maksimum 33 desibeli görmüş.
Eki Görüntüle 182523
Kutunun dışında böyle bir etiket oluyor. Şu siyah kısım.